Η επιστροφή του Μαρτίνς, ο Βόλος και οι μεταγραφές

Οι μίνι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα.

Η επιστροφή του Μαρτίνς, ο Βόλος και οι μεταγραφές

Το τελευταίο παιχνίδι του 2019 σήκωσε πολύ θόρυβο, όμως όπως και να ‘χει στον Ολυμπιακό πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Οι Πειραιώτες μετά την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους πήραν άδεια για να περάσουν τις ημέρες των εορτών με τις οικογένειες τους.

Σοκαρισμένος ο Μαρτίνς με τα όσα είδε στο Βόλο

Ήταν μία καλή ευκαιρία για να αποφορτιστούν απ’ όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό. Φυσικά από τον παραπάνω κανόνα δεν εξαιρείται ούτε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών είχε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή την άδεια. Ίσως περισσότερη από κάθε άλλη φορά. Μη ξεχνάμε πως ήταν σοκαρισμένος με όσα έγιναν στον Βόλο.

Ο 49χρονος κόουτς πήγε στην πατρίδα του τα Χριστούγεννα κι εκείνο που ήθελε περισσότερο απ’ όλα ήταν να περάσει κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την οικογένεια του και να αφήσει πίσω, έστω και για λίγο, όλα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρτίνς για τις γιορτές (pic)

Η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς από τις διακοπές του στην Πορτογαλία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Πρώτα απ’ όλα μη ξεχνάμε πως ο κόουτς δεν έχει μιλήσει μετά το ματς με τον Βόλο, αφού δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με το συγκρότημα της Μαγνησίας.

Η πιο δύσκολη αποστολή του Μαρτίνς

Επιπλέον ένα ακόμα σημαντικό θέμα έχει να κάνει με τις μεταγραφές. Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ρέντη αναμένεται να ξεκινήσει μία διαδικασία για το που θα κινηθεί ο σύλλογος για την ενίσχυση του και τι θα γίνει με ποδοσφαιριστές που είτε δεν παίρνουν χρόνο, είτε βρίσκονται στο επίκεντρο συλλόγων του εξωτερικού. Επομένως το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις μετά και την επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς.