Η πιο δύσκολη αποστολή του Μαρτίνς

Η δουλειά που καλείται να κάνει τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς είναι η πιο δύσκολη από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Η πιο δύσκολη αποστολή του Μαρτίνς

Η ένταση που προκάλεσε στον Ολυμπιακό το παιχνίδι στο Βόλο. Και δεν είναι ένταση που προέρχεται από το 0-0 με την ομάδα της Μαγνησίας. Είναι ένταση που την προκαλούν τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για τον Ολυμπιακό είναι βάλσαμο η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Χριστουγέννων.

Ήταν η πρώτη φορά που την είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη άπαντες στον Ρέντη. Είχαν τέτοια φόρτιση μετά το ματς με τον Βόλο που ήθελαν όσο τίποτα άλλο να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος για πρώτη φορά έχασε την ψυχραιμία του.

Ο 49χρονος κόουτς φρόντιζε μέχρι τώρα να κρατάει εκτός ομάδας το θέμα της διαιτησίας. Ούτε στον Ρέντη επέτρεπε τις συζητήσεις και πολύ περισσότερο ούτε στη διάρκεια των αγώνων. Με όσα έγιναν στον Βόλο δεν μπόρεσε να μείνει ψύχραιμος και ήταν λογικό αυτό.

Το θέμα, όμως, είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται. Ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε άδεια και στον Ρέντη θα επιστρέψει στις 28 Δεκεμβρίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς τώρα έχει την πιο δύσκολη αποστολή από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κληθεί τώρα να διαχειριστεί τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών του.

Κακά τα ψέματα, αλλά η κορυφή έδινε μία επιπλέον ηρεμία στον Ολυμπιακό. Τώρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και με δεδομένο το αίσθημα της αδικίας που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές. Για τον Πέδρο Μαρτίνς αυτή η αποστολή θα είναι πολύ ζόρικη, διότι πρώτα απ' όλα θα πρέπει να συγκρατήσει τον εαυτό του και στη συνέχεια θα πρέπει να κρατήσει την ηρεμία των παικτών του. Με τεράστιο ενδιαφέρον, πάντως αναμένεται η πρώτη τοποθέτηση του Πορτογάλου όταν αυτή έρθει, διότι στον Βόλο δεν είχε μιλήσει.