Ολυμπιακός: Η διπλή γκίνια του Σουντανί

Τρελαμένος ο Χιλάλ Σουντανί με το ακυρωθέν του γκολ, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που ο Αλγερινός επιθετικός έχει "τρελαθεί" μετά το ματς στη Μαγνησία.

Ολυμπιακός: Η διπλή γκίνια του Σουντανί

Ένα γκολ εκτός έδρας ψάχνει ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος μέχρι τώρα έχει πανηγυρίσει μόνο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Αλγερινός επιθετικός έχει αποδειχτεί πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά και μάλιστα προερχόμενος από τον πάγκο και σε μία σεζόν δύσκολη γι' αυτόν, αφού έχει μείνει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο 32χρονος επιθετικός μέχρι δώσει πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό, αλλά του λείπει πολύ το εκτός έδρας γκολ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Σουντανί έχει και γκίνια στα παιχνίδια μακριά το φαληρικό γήπεδο.

Μπορεί να μην του έχει κατακυρωθεί κάποιο γκολ, αλλά δύο φορές έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και ισάριθμες του έχει ακυρωθεί. Η πρώτη ήταν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όταν βρήκε δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο για να κάνει το 1-3 και να τελειώσει εκείνο το ματς. Η δεύτερη ήταν στον Βόλο που άνοιξε το ματς αλλά και αυτό το γκολ του ακυρώθηκε.

Δεν έχει την τύχη με το μέρος του ο Σουντανί στα ματς μακριά από το φαληρικό γήπεδο, αφού αν και έχει σκοράρει του έχουν ακυρωθεί τα γκολ. Στο Βόλο, όμως, η γκίνια ήταν διπλή για τον Αλγερινό επιθετικό, αφού πέρα από το ότι είδε το γκολ του να ακυρώνεται υπέστη και μυϊκό τραυματισμό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 15 ημέρες.