Όλες οι κωλοτούμπες του Μπέου με επιχειρήματα και γεγονότα

Διαβάστε  όλες τις... κωλοτούμπες που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος και τα... μπλόκα που δέχεται ο Ολυμπιακός από παντού.

Όλες οι κωλοτούμπες του Μπέου με επιχειρήματα και γεγονότα

Σχόλιο πρώτο, και μπορώ να το γράψω άνετα, γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, οι θέσεις μου στα οικονομικά απέχουν πολύ από τις θέσεις αυτού του κόμματος. Όμως να τα γράφουμε όλα:

Επί ΣΥΡΙΖΑ ο Ολυμπιακός έκανε αγώνα εναντίον της κυβέρνησης και πολλοί υποστήριζαν ότι όταν αλλάξει η κυβέρνηση θα αλλάξει και η κατάσταση εναντίον του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Τώρα με ΝΔ κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά βλέπουμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις! Δύο στα δύο -κατά σύμπτωση μπορεί να πει κάποιος- έχουν γίνει με Ξάνθη και με Βόλο, φιλικές ομάδες του ΠΑΟΚ. Αυτά τα έγραφα ότι θα γίνουν. Τα γραπτά μένουν.

Κάνει περίπατο με αυτές τις ομάδες ο ΠΑΟΚ, αλλά κόβουν τους βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Για να είμαστε σοβαροί, ας έπαιζε καλύτερα ο Ολυμπιακός και ας τις νικούσε. Όμως ο Ολυμπιακός έχει τραυματισμούς, είναι άτυχος (είναι και θέμα προς έρευνα οι τραυματισμοί, γιατί είναι μυϊκοί), και εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί να αγνοηθεί το άδικο. Έχουν βγει ντοκουμέντα και επίσημες καταγγελίες στις αρχές, ότι ο ανιψιός του Σαββίδη έχει αγοράσει με 10 εκατ. ευρώ (που κανείς δεν ξέρει πώς τα βρήκε) τις προπονητικές εγκαταστάσεις και το σαλέ της ΠΑΕ Ξάνθη. Απίθανη κατάσταση, μοναδική στα χρονικά.

Επίσης ο Βόλος παίρνει πολλούς δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, δίνει τα εισιτήρια του ματς Βόλος-ΠΑΟΚ να πωλούνται στα εκδοτήρια στην Τούμπα (πρωτοφανές και αυτό), γεμίζει το γήπεδό του από ΠΑΟΚτζήδες και κάνει περίπατο ο «Δικέφαλος». Ο Μπέος υπερασπίζεται αυτά που κάνει ο Βόλος με δηλώσεις ότι έχει έσοδα η ομάδα από τα εισιτήρια των ΠΑΟΚτζήδων και πως είναι καλό για την πόλη να ζωντανεύει από τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων. Δίνει εισιτήρια και στους Παναθηναϊκούς και στους Αρειανούς. Αλλά δεν δίνει μόνο στους Ολυμπιακούς.

Και κάθεται στον πάγκο με τον Ολυμπιακό ως... διερμηνέας. Αυτός που έλεγε ότι δεν έχει σχέση με την ομάδα, πάρα μόνο ως φίλαθλος και ως δήμαρχος της πόλης. Μια ομάδα που δεν υπήρχε πριν και φτιάχτηκε με αυτόν στη δημαρχία και ανέβηκε κατηγορίες «τρένο» μέσα σε 3 χρόνια. Μια ομάδα που ο πρόεδρός της με πήρε τηλέφωνο από τις ΗΠΑ και μόνο που δεν έκλαιγε για όσα γίνονται... Αλλά κρατώ το οφ δε ρέκορντ.

Ένας δήμαρχος που κάνει δηλώσεις κατά καιρούς ότι δεν θέλει τους χουλιγκάνους, θέλει γυναίκες και παιδιά, και όμως επιτίθεται στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού πρώτος εκείνος, δίπλα από τη γραμμή του αγωνιστικού χώρου. Και κάνουν προσπάθεια οι δικοί του να τον συγκρατήσουν, αλλά επιμένει να προσπαθεί να ορμήσει στον αντίπαλο παράγοντα.

Ωραίο μήνυμα ο δήμαρχος της πόλης, που δεν έχει σχέση με την ομάδα του Βόλου παρά μόνο ως φίλαθλος, αλλά είναι διερμηνέας και κάθεται στον πάγκο και ασχημονεί σαν χούλιγκαν, ενώ δεν θέλει χούλιγκαν και θέλει γυναίκες με παιδιά...

Και όπως είπε ο ίδιος, «ήμουν για πρώτη φορά δηλωμένος στον πάγκο ως διερμηνέας»! Πρώτη φορά... Γιατί άραγε απέναντι στον Ολυμπιακό; Για να κάνει τσαμπουκάδες -όπως έκανε- δίπλα στον αγωνιστικό χώρο; Σαν να το είχε δεμένο από παντού, αφού στις εξέδρες είχε φροντίσει να μη συρρεύσουν οπαδοί του Ολυμπιακού από την «κόκκινη» πόλη του Βόλου. Και με πολύ άδικη διαιτησία για τον Ολυμπιακό.

Πόσες κωλοτούμπες πια θα κάνει ο κ. Μπέος; Ο οποίος έχει γίνει και πολιτικός και θα έπρεπε να συμμαζευτεί κάποτε, γιατί μεγάλωσε στην ηλικία, τον βλέπουν και τα παιδιά του, τα οποία τα έχει επικαλεστεί πολλές φορές. Σκληρή η κριτική, αλλά βασίζεται σε γεγονότα.

Επίσης, μια σημαντική ερώτηση: Είναι σύμπτωση που ο Αχιλλέας Μπέος ήταν κάθε φορά στο πλευρό ισχυρών ανδρών μεγάλων ομάδων που είχαν τρία κοινά; Προσέξτε τα τρία κοινά, προσέξτε σύμπτωση:

Φίλος και στο πλευρό αυτών που είχαν πολλά λεφτά.

Φίλος και στο πλευρό αυτών που όχι μόνο είχανε πολλά λεφτά, αλλά ήταν στο ξεκίνημά τους στο ποδόσφαιρο, μπουκάριζαν «καβλ...» να τα χώσουν, με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη, και για να επικρατήσουν.

Φίλος και στο πλευρό αυτών που κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο της διαιτησίας.

Και τα τρία αυτά στοιχεία είχαν οι παράγοντες στους οποίους ήταν φίλος και στο πλευρό τους ο Αχιλλέας Μπέος. Κάνοντας σερί κωλοτούμπες. Ο Νίκος Πατέρας στον Παναθηναϊκό, μετά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, μετά ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ.

Με πολλά λεφτά ο Πατέρας και ορεξάτος, για να μην γράψω καβλ... να τα χώσει (όχι μόνο τα δικά του, αλλά όλων των πολυμετοχικών) και να κάνει στην άκρη τον Γκαγκάτση, να πάρει το νταμπλ που πήρε. Στο πλευρό του ήταν ο Αχιλλέας Μπέος -υπάρχουν δηλώσεις, δημοσιεύματα, φωτογραφίες που έχουν βγει στα ΜΜΕ τότε.

Μετά διαλέγει πλευρά μεταξύ Πατέρα και Μαρινάκη που «σκοτώθηκαν» μεταξύ τους, και στέκεται στο πλευρό του Μαρινάκη. Ο οποίος μπαίνει με όρεξη στο ποδόσφαιρο για να μη γράψω την άλλη λέξη, χώνει πολλά λεφτά, θέλει τον έλεγχο του ποδοσφαίρου και τον παίρνει. Υπάρχουν δημοσιεύματα, δηλώσεις, φωτογραφίες από τότε. Ακόμα και τώρα σε τηλεοπτική εκπομπή ο ίδιος ο Μπέος είπε: «Το πλήρωσα που ήμουν 2,5 χρόνια μαζί με τον Μαρινάκη».

Και μετά τάσσεται στο πλευρό του Σαββίδη, ο οποίος και αυτός έχει πολλά λεφτά, και αυτός ήθελε να τα χώνει τα λεφτά, και αυτός πήρε τον έλεγχο της ΕΠΟ.

Τι σύμπτωση είναι αυτή, ας δεχτούμε ότι είναι σύμπτωση. Μην το παίζει και μάγκας όμως ο Αχιλλέας Μπέος. Διότι τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι όχι μόνο κάνει κωλοτούμπες, αλλά είναι και στο πλευρό του εκάστοτε ισχυρού. Διαλέγει έξυπνα τα «σωστά» στρατόπεδα στο κατάληλλο τάιμινγκ. Αναμφίβολα ξέρει το ποδόσφαιρο. Μη μας δουλεύει όμως.

Το ματς στον Βόλο ήταν ένα μπλόκο από παντού στον Ολυμπιακό. Όλα ήταν εναντίον του. Τον κόσμο του σε πόλη «κόκκινη» δεν τον άφησαν να γεμίσει το γήπεδο. Οι αντίπαλοι έδωσαν τα πάντα για να του κόψουν βαθμούς και πανηγύριζαν την ισοπαλία λες και πήρανε το Κύπελλο. Λες και θα έπαιρναν κανένα τεράστιο πριμ. Η διαιτησία αδίκησε τον Ολυμπιακό και φαινόταν λες και θα τον αδικούσε ό,τι και αν γινόταν, δεν τη σταματούσε ούτε το VAR.

Θα έπρεπε να τα ξέρει αυτά ο Ολυμπιακός και να παρουσιάσει παίκτες αποφασισμένους για μεγάλη μάχη. Εκτός και αν ξεγελάστηκαν οι Πειραιώτες από την εμφάνιση του Βόλου με τον Άρη τρεις μέρες πριν, που έχασε 4-0. Ο Μπέος το ξέρει καλά το ποδόσφαιρο... Οι παίκτες του Βόλου φάνηκε σαν να φύλαξαν δυνάμεις και πήγαν χαλαρά με τον Άρη, αφού το σημαντικό ματς γι’ αυτούς φαίνεται ότι ήταν με τον Ολυμπιακό.

Και έρχονται και άλλα τέτοια... Τα περίμενα αυτά και έγραφα ότι δεν είμαι αισιόδοξος ούτε για το φετινό πρωτάθλημα.

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα: Από τη στιγμή που «τρελάθηκε» ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, και ξήλωσε αμέσως τον Βελλίδη μετά το ματς στην Τούμπα, δίνοντάς μου συνέντευξη με αιχμές, άρχισε η ανάσταση της Λαμίας και η σούπερ πορεία! Σύμπτωση; Φαίνεται σαν να ταρακουνήθηκαν εκεί όλοι.

Τελευταίο: Ο Βαρούχας στην τηλεόραση είπε ότι και το γκολ του Ολυμπιακού ήταν κανονικό και όχι οφσάιντ, αλλά και το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός ήταν πράγματι πέναλτι.

Όταν σε ένα ματς μέσα σε «κόκκινη» πόλη δεν σου δίνουν εισιτήρια καθόλου, ενώ έχουν δώσει στους αντιπάλους σου, όταν στην ομάδα αυτή παίζουν δανεικοί παίκτες του αντιπάλου σου για τον τίτλο, όταν η διαιτησία στο ματς αυτό σου ακυρώνει γκολ και δεν σου δίνει πέναλτι, όταν ο δήμαρχος της πόλης κάθεται στον πάγκο της ομάδας αυτής δηλωμένος ως διερμηνέας και λυσσάει απέναντί σου, πάει να παίξει ξύλο με τον αντιπρόεδρό σου, όταν επιπλέον τις μέρες αυτές τιμωρείται η έδρα σου και δεν θα έχεις τον κόσμο σου με τον Παναθηναϊκό, φαίνεσαι σαν να σε στήνουν.