Στα Γιάννινα και στο Αγρίνιο ο Μαρτίνς: Βλέπει μεγάλους, μικρούς


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες» για να δει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ και την επόμενη μέρα θα βρεθεί στο Αγρίνιο για να δει τους πιτσιρικάδες των Πειραιωτών.

Στα Γιάννινα και στο Αγρίνιο ο Μαρτίνς: Βλέπει μεγάλους, μικρούς

Ταξιδάκια έχει η ατζέντα του Πέδρο Μαρτίνς τις επόμενες μέρες. Ο Πορτογάλος καταναλώνει αρκετές ώρες καθημερινά στον Ρέντη, μιλάει συνεχώς με τους Μοντέστο και Καρεμπέ και σχεδιάζει την επόμενη μέρα στο λιμάνι.

Παράλληλα παρακολουθεί κι άλλα dvd για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το υπάρχον ρόστερ, αν και λίγο – πολύ έχει καταλήξει στους παίκτες στους οποίους θέλει να στηριχθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Μεταξύ άλλων το προσεχές διάστημα έχει προγραμματίσει και δύο ταξίδια. Το πρώτο θα γίνει την Κυριακή (6/5) για να δει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το δεύτερο θα γίνει την Δευτέρα (7/5) στο Αγρίνιο όπου διεξάγεται το Final – 4 της Σούπερ Λίγκας Κ-17. Εκεί συμμετέχουν οι Πειραιώτες, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η Ξάνθη. Μαζί του θα είναι και ο «επιθεωρητής» τον ακαδημιών που έφερε από την Πορτογαλία, Φρανσίσκο Κόστα.