Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίοι οι Μπρούνο, Σουντανί που τραυματίσθηκαν

Οι Σεμέδο, Ελ Αραμπί, αλλά και οι Σουντανί, Μπρούνο στο διάστημα που αγωνίστηκαν ήταν εκ των κορυφαίων των «ερυθρολεύκων».

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κορυφαίοι οι Μπρούνο, Σουντανί που τραυματίσθηκαν

ΣΑ: Παρότι δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Πορτογάλος, σε δύο περιπτώσεις έδειξε μία αστάθεια, χωρίς ωστόσο να στοιχίσει στον Ολυμπιακό. Η πρώτη ήταν στο 7’ σε ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μουνίθ και η δεύτερη στο 52’ σε μία άστοχη έξοδό του που λίγο έλειψε ο Σεμέδο να σημειώσει αυτογκόλ.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Στο δεύτερο μέρος πήρε αρκετές προσπάθειες από τα δεξιά και επιχείρησε με σέντρες να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Ανασταλτικά δεν ζορίστηκε καθόλου.

ΣΕΜΕΔΟ: Από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού, παρότι λίγο έλειψε στο 52’ να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής σε μία άστοχη έξοδο του Σα που κόντεψε να πετύχει αυτογκόλ. Εξαφάνισε όλες τις επιθετικές προσπάθειες του Βόλου που έγιναν στο δικό του πεδίο δράσης και από τα δικά του πόδια, ξεκινούσαν αρκετές προσπάθειες του Ολυμπιακού είτε με βαθιές μπαλιές, είτε δημιουργώντας μία επίθεση από πίσω.

ΜΠΑ: Είχε μία καλή κεφαλιά στο 72’ που έφυγε άουτ. Ανασταλτικά δεν συνάντησε προβλήματα. Ίσα-ίσα που άφησε πολλές υποσχέσεις σε ακόμη ένα παιχνίδι.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Είχε ένα δοκάρι στο 62’ από σέντρα με το αριστερό. Κατά τ’ άλλα ο κλασικός Τσιμίκας. Πολλές προσπάθειες από τα αριστερά, αρκετές σέντρες και μαχητικός όπως πάντα. Βοήθησε όσο μπορούσε επιθετικά.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Συνολικά δεν έκανε καλό παιχνίδι. Έχασε και αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, αλλά ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ο Βόλος σταματούσε στο δίδυμο Σεμέδο – Μπα τις όποιες επιθετικές προσπάθειες επιχείρησε να κάνει. Επιθετικά έκανε κάποιες καλές πάσες που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ασίστ.

ΚΑΜΑΡΑ: Κακό ματς από τον Αφρικανό, καθώς δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά όσο σε άλλα παιχνίδια, ενώ και ανασταλτικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν είχε τη… φλόγα στα μάτια που είχε επιδείξει σε άλλα ματς στο παρελθόν.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στο 48’ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από μπαλιά-ξυραφιά του Μπουχαλάκη. Στο 63’ έβγαλε καλή σέντρα στο κεφάλι του Ελ Αραμπί, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 78’ αντικαταστάθηκε από τον Λάζαρο. Σε γενικές γραμμές ήταν δραστήριος ο Μασούρας.

ΜΠΡΟΥΝΟ: Αρκετά καλός στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε, ο Ολυμπιακός προσπάθησε από την πλευρά του, από τα δεξιά δηλαδή, να φτιάξει φάσεις για γκολ. Στο 31’ όμως αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Του ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο γκολ και οι διαιτητές τού στέρησαν το πρώτο του εκτός έδρας γκολ, παρότι έγινε και η επανεξέταση μέσω VAR. Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού, αλλά τραυματίστηκε πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Του παρουσιάστηκαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η πιο κραυγαλέα στο 68’ με το δοκάρι, αλλά και στο 63’ στην κεφαλιά του που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης. Στο 82’ επίσης είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ.

ΛΟΒΕΡΑ: Μπήκε στο 31’ αντί του Μπρούνο και αφού του πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, ο Αργεντινός στο δεύτερο μέρος ήταν αξιοπρεπέστατος, έχοντας δοκάρι με απευθείας φάουλ στο 72’.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο 45+1 αντί του Σουντανί και είχε μία κεφαλιά στο 84’ που κατέληξε άουτ.

ΛΑΖΑΡΟΣ: Μπήκε στο 78’ αντί του Μασούρα και είχε μια-δυο καλές επιθέσεις από αριστερά για να δημιουργήσει κίνδυνο στη βολιώτικη εστία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.