Με Μασούρα δεν χάνει ο Ολυμπιακός

Η αγωνιστική άνοδος του Γιώργου Μασούρα και τι κάνει ο Ολυμπιακός όταν ο διεθνής εξτρέμ βρίσκει δίχτυα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Με Μασούρα δεν χάνει ο Ολυμπιακός

Είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε πολύ γρήγορα στο… κόλπο. Ο Γιώργος Μασούρας έπιασε λιμάνι πέρσι τον Γενάρη και ο Πορτογάλος τεχνικός τον έβαλε αμέσως στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον πιστεύει πολύ και τον θεωρεί πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό.

Ο Μασούρας το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές και έχει αρχίσει να σκοράρει ξανά. Του είχε λείψει το γκολ τη φετινή σεζόν, αφού δεν σκόραρε με τη συχνότητα που το έκανε πέρσι.

Η αγωνιστική άνοδος του Μασούρα, ωστόσο, βοηθάει πολύ τον Ολυμπιακό και είναι χαρακτηριστικό πως όταν εκείνος βρίσκει δίχτυα η ομάδα του Πειραιά όχι απλά παίρνει τα παιχνίδια, αλλά σημειώνει και μεγάλα σκορ.

Πέρσι είχε σκοράρει κατά της ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0. Είχε βάλει γκολ κατά του ΟΦΗ και η ομάδα του Πειραιά νίκησε 5-1, γκολ κατά του Παναιτωλικού και έγινε το διπλό 5-0. Το μοναδικό ματς που δεν έχει νικήσει ο Ολυμπιακός ήταν το 3-3 με τη Λαμία που είχε σκοράρει ο Μασούρας, αλλά αυτό ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τη φετινή σεζόν σκόραρε εκτός έδρας κόντρα στη Μπασακσεχίρ και ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0. Σκόραρε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ομάδα του Πειραιά νίκησε με σκορ 2-1 τον Άρη. Επίσης έβαλε δύο γκολ στο 5-0 της Τρίπολης και δύο γκολ στο 4-0 επί της ΑΕΛ.