Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι

Στο Βόλο παίζει το τελευταίο παιχνίδι για το 2019 ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται αυτούς που τον πηγαίνουν από επιτυχία σε επιτυχία.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι

Χαίρεσαι να τον βλέπεις τον Ολυμπιακό των τελευταίων αγώνων. Μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και φτάνει σε εύκολες νίκες. Οι Πειραιώτες αυτό θέλουν να κάνουν και στον Βόλο, στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2019. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πως καμία νίκη δεν έχει κατακτηθεί αν δεν τελειώσει το ματς.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το Βόλο

Έχει φροντίσει επίσης να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους υπενθυμίσει ότι δεν τελείωσε τίποτα ούτε με την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα, ούτε και με τις τελευταίες εμφανίσεις. Για να μείνει αυτή η καλή εικόνα που έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περάσει και από τον Βόλο.

Υποδοχή με καπνογόνα στην αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο! (vids)

Στο λιμάνι θεωρούν πολύ κομβικό το παιχνίδι στη Μαγνησία, διότι θεωρούν πως είναι ένα από τα τελευταία ζόρικα στην επαρχία πριν τη μάχη στην Τούμπα. Αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν και από το Πανθεσσαλικό θα έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον ΠΑΟΚ πως η κόντρα τους θα πάει μέχρι το τέλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και σε αυτό το παιχνίδι είναι διατεθειμένος να εμπιστευτεί το σχήμα και τα πρόσωπα που του έχουν φέρει τις άνετες νίκες των τελευταίων αγώνων. Αυτό σημαίνει πως ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο Ομάρ επανέρχεται στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Τσιμίκα να διατηρεί τη θέση του αριστερά. Ο Σεμέδο επίσης επανέρχεται στα στόπερ αφού εξέτισε την τιμωρία του με την ΑΕΛ και στο πλευρό του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται ο Αβραάμ.

Από τα χαφ θα λείψει ο τραυματίας Γκιγιέρμε και τη θέση του θα πάρει ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη παρτενέρ. Ο Μασούρας έχει… καπαρωμένη θέση στο ένα άκρο της επίθεσης και από την άλλη όλα δείχνουν πως ο Μπρούνο θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Το δίδυμο στην επίθεση δεν αλλάζει με τον Ελ Αραμπί και τον Σουντανί να παίζουν ξανά μαζί.