Πως το… γύρισε ο Μπρούνο

Ο Μπρούνο επέστρεψε και κατάφερε να γυρίσει το χαρτί. Τι έπαιξε ρόλο και ο Μαρτίνς τον ενεργοποίησε και πάλι και τι θα γίνει τον Γενάρη.

Πως το… γύρισε ο Μπρούνο

Μετά το ματς με την ΑΕΛ ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με θερμά λόγια για τον Μπρούνο. «Με εντυπωσίασε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον Βραζιλιάνο και δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει αυτό.

Από το καλοκαίρι αυτή την κουβέντα λέει ο Πορτογάλος τεχνικός και μη ξεχνάμε πως είχε ανάψει κόκκινο στο ενδεχόμενο να φύγει δανεικός. Τον είχε κρατήσει στον σύλλογο ακόμα και μετά το παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ.

Τότε ο Μπρούνο είχε κάνει τα δύο χέρια εκ των οποίων το ένα ήταν και πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο… στόχαστρο και έμοιαζε πως θα τελειώσει από τους Πειραιώτες.

Για τον Μαρτίνς, όμως ο Μπρούνο δεν είχε τελειώσει και σε αυτό φυσικά τον βοήθησε ο ίδιος ο παίκτης. Ο Βραζιλιάνος δούλευε καθημερινά στις προπονήσεις και ήταν σαν να λέει στον Μαρτίνς ότι «θα γυρίσω και θα παίξω».

Με την ΑΕΛ έκανε καλό παιχνίδι. Μπορεί να μην έχει κάνει τη φανταστική ενέργεια, αλλά ήταν σωστός σε θέματα τακτικής, πίεσε τους αντιπάλους του και κέρδισε κατοχές. Το σημαντικότερο ήταν ότι έβγαλε αντίδραση μετά από εκείνο το παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ και φυσικά δεν τον πήρε από κάτω όλο αυτό το διάστημα που δεν έπαιζε. Τον βοήθησε επίσης και το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς του έδειξε πως τον πιστεύει και πως του μιλούσε συνεχώς. Πλέον ο Μπρούνο μπορεί να το γυρίσει για τα καλά το… χαρτί και να μην τεθεί θέμα δανεισμού του.