Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2: Toν άλλαξε ο Βιεϊρίνια (vids)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μπήκε στη θέση του τραυματία Ελ Καντουρί και ο ΠΑΟΚ σημείωσε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να νικήσει 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2: Toν άλλαξε ο Βιεϊρίνια (vids)

Από μια άτυχη στιγμή, τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου στη Νέα Σμύρνη, ο Άμπελ Φερέιρα έβγαλε λαγό από το καπέλο του. Έριξε στο ματς τον Αντελίνο Βιείρίνια και ο Πορτογάλος έλυσε τον γόρδιο δεσμό.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Άκπομ για το 0-2 (vid)

Παίζοντας στον άξονα, ο φυσικός αρχηγός του ΠΑΟΚ ηγήθηκε του καταιγιστικού δεκαλέπτου στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου που ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα το πολύτιμο τρίποντο.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Ίνγκασον για το 0-1 (vid)

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να απειλήσει. Δεν τον άφησε και ο διαιτητής Κουμπαράκης. Στο 26’ ο Τσιλούλης ανατράπηκε από τον Μάτος που τον τράβηξε στο ημικύκλιο της περιοχής χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει την παράβαση. Μάλιστα έδωσε κίτρινη κάρτα στον συνεργάτη του Παπαβασιλείου, Δ. Κοκκώνη που τόλμησε να ζητήσει VAR.

Στο 45’+2’ ο Αραμπουλί εκτέλεσε φάουλ και Ζίφκοβιτς έκανε φανταστική απόκρουση με το δεξί χέρι στο αριστερό παράθυρο.

Στο 48’ ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Ίνγκασον με κίνηση φορ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 62’ από νέο κόρνερ του Βιεϊρίνια ο Άκπομ με κεφαλιά εξ’ επαφής έγραψε το 0-2.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ν. Σμύρνης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 0-2
Σκόρερ: 48΄ Ίνγκασον, 62΄Άκπομ
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Κάρτες: Σαραμαντάς, Ντομίνγκεζ, Γιαννούλης, Άκπομ.
Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μάλερμπ -Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, -Κόρμπος, Οικονομίδης, -Παπανικολάου (68’ Εμμανουηλίδης) Τσιλούλης (82’ Δούμτσιος) Μασούρας -Αραμπουλί

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς -Μάτος Γιαννούλης Ίνγκασον Κρέσπο -Αουγκούστο Μίσιτς -Λημνιός (81’ Πέλκας) Ελ Καντουρί ( 46’ Βιεϊρίνια ) Μπίσεσβαρ (73’ Μαουρίτσιο )-Άκπομ .