Η κριτική των παικτών: Ο Μασούρας και οι Σουντανί, Καμαρά

Μασούρας, Σουντανί και Καμαρά στην πρώτη γραμμή για τους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Η κριτική των παικτών: Ο Μασούρας και οι Σουντανί, Καμαρά

ΣΑ: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά στη μοναδική στιγμή που έγινε ένα καλό σουτ στην εστία του, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Στο γκολ του Ουάρντα έφερε ευθύνη. Δικαιολογείται πάντως γιατί στο δεύτερο ημίχρονο όλη η ομάδα έριξε την απόδοσή της.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Έκανε το λάθος στο γκολ του Ουάρντα και σε γενικές γραμμές δεν ήταν στο επίπεδο των υπόλοιπων συμπαικτών του, ακόμα και στο φοβερό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε και σε ρόλο αριστερού μπακ όταν βγήκε ο Τσιμίκας. Δεν ήταν κακός, απλώς ήταν πολύ καλύτεροι οι συμπαίκτες του.

ΑΒΡΑΑΜ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Νούνιτς. Όταν μια-δυο φορές πήγε να χάσει μία μονομαχία, έκανε το επαγγελματικό φάουλ που έπρεπε να κάνει. Κανένα πρόβλημα ουσιαστικά δεν είχε.

ΜΠΑ: Ο Σενεγαλέζος δείχνει ότι είναι ισορροπημένος κεντρικός αμυντικός. Ναι μεν έκανε ένα λάθος στο 80’ που βγήκε σε κόντρα για την ΑΕΛ με τον Ουάρντα, αλλά το πρόσημο στο τέλος είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Είναι τρομερό αυτό που κάνει ο «Τσίμι», ο οποίος παίζει ασταμάτητα και προερχόμενος από τραυματισμούς. Είχε την ασίστ στον Μασούρα στο 1-0, έτρεχε σαν σκυλί, έκοψε και τον Νούνιτς στο 23’ προτού βγει τετ α τετ με τον Σα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο προκάλεσε αρκετούς πονοκεφάλους στη δεξιά πλευρά της ΑΕΛ με τις κούρσες του. Αντικαταστάθηκε στο 81’ από τον Τοροσίδη, καθώς δέχτηκε μία κλοτσιά.

ΚΑΜΑΡΑ: Πολύ ουσιαστικό παιχνίδι από τον Αφρικανό, ο οποίος στο 4’ είχε την πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 17’ έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Σουντανί για το 3-0. Ανασταλτικά «κατάπιε» τα χαφ της ΑΕΛ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς στο 32’ με το βολέ εν κινήσει που έπιασε έπειτα από κόρνερ του Μασούρα. Είχε και μία καλή πάσα στον Μασούρα στο 16’ για το 3-0, αλλά ο Γιώργος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Θετικός και σήμερα ο Κρητικός χαφ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στην Τρίπολη. Δύο γκολ και μία πολύ γεμάτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Έχει αρχίσει και ξαναβρίσκει για τα καλά τον εαυτό του και δικαιώνει τον Μαρτίνς για την απόφασή του να του δίνει συνεχώς φανέλα βασικού.

ΜΠΡΟΥΝΟ: Σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ξεκίνησε ο Βραζιλιάνος χαφ και στο πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά. Μπορεί να μην του πιστώθηκε κάποια ασίστ, μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ, αλλά βοήθησε πολύ ανασταλτικά, γυρνούσε πολλές φορές πίσω για να μαρκάρει.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Έξοχος ξανά ο Αλγερινός. Στο 11’ έβγαλε την ασίστ για το 2-0, στο 17’ πέτυχε με μία ωραία προσπάθεια το 3-0, στο 23’ έφτασε κοντά στο 4-0 και στο 30’ πήγε με ένα γυριστό να... γκρεμίσει τις τηλεοράσεις από τους πανηγυρισμούς που θα έκαναν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και αντικαταστήθηκε άρον-άρον από τον Μπενζιά στο 74’.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Αρκετά καλός ο Μαροκινός σε ακόμη ένα παιχνίδι. Πίεσε στη φάση του 2-0 και έχασαν την μπάλα οι Θεσσαλοί, με αποτέλεσμα να σκοράρει για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός, ενώ στο 37’ κέρδισε το πέναλτι από τον Μόρα και το εκτέλεσε εύστοχα για το 4-0. Βγήκε στο 65’ και αντικαταστάθηκε από τον Γκερέρο.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο 65’ αντί του Ελ Αραμπί. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά.

ΜΠΕΝΖΙΑ: Μπήκε στο 74’ αντί του Σουντανί, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, αλλά ουσιαστικά παρασύρθηκε από το χαμηλό τέμπο του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Μπήκε στο 81’ αντί του Τσιμίκα και πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν μπορεί να κριθεί σε ένα ματς που είχε ουσιαστικά τελειώσει και δεν έγινε και κάποια φάση της προκοπής στο τελευταίο τέταρτο.