Ξάνθη – Παναιτωλικός 0-0: Ευτυχώς τελείωσε!

«Μαρτύρησαν» όσοι βρέθηκαν σήμερα στα Πηγάδια για το ματς της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό ή ακόμη κι αυτοί που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τη δημόσια τηλεόραση. Το τελικό 0-0 τα λέει όλα!

Ξάνθη – Παναιτωλικός 0-0: Ευτυχώς τελείωσε!

Το απόλυτο μηδέν στα Πηγάδια, στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό. Φάσεις με το ζόρι και από τις δυο ομάδες σε μια αναμέτρηση όπου οι δυο ομάδες κακοποίησαν το ποδόσφαιρο.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη, προσπάθησε περισσότερο για το γκολ και είχε 2-3 καλές στιγμές αλλά τίποτα παραπάνω, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αν και σήμερα η αλήθεια είναι πως τα «καναρίνια» δεν προσπάθησαν και ιδιαίτερα για να βγουν μπροστά και να σκοράρουν.

Αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας που φυσικά δεν άρεσε στην Ξάνθη, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς με τον Γιώργο Παράσχο. Ο τελευταίος με τις αλλαγές του, θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του αλλά οι Αγρινιώτες ήταν άριστα στημένοι αμυντικά.

Τα highlights του Ξάνθη - Παναιτωλικός

Μικρογραφία

Ξάνθη-Παναιτωλικός 0-1

Γήπεδο: Skoda Xanthi Arena

Σκόρερ:

Κόκκινη: 90'+3' Τσιγγάρας (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Ταχάρ, Λισγάρας, Παρράς, Καρασαλίδης, Κνετ, Ντε Αμορίμ, Καμαρά

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιάς)

Διαιτητής VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Συνθέσεις:

Ξάνθη: Άμπαντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μαλεζάς, Τερκί, Καμαρά, Κοβάσεβιτς (65’ Ντε Αμορίμ), Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο 4 (46’ Μπαριέντος), Φοσέ (79’ Ρενέλα)

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο (81’ Φυτόπουλος), Μιμίτο (70’ Ντουάρτε), Παρράς (46’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Ντίας