ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1-1: Με πέναλτι και με δέκα παίκτες

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΟΦΗ 1-1 με πέναλτι του Μακέντα κι ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες...

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1-1: Με πέναλτι και με δέκα παίκτες

Παναθηναϊκός και ΟΦΗ μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο «Γεντί Κουλέ» με τους φιλοξενούμενους να… κάνουν το σταυρό τους που έφυγαν με τον έναν πόντο!
Κι αυτό διότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 67’ και στη συνέχεια με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σένκεφελντ. Παρόλα αυτά βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μακέντα.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Φιγκεϊρέδο για το 1-0 (vid)

Δεν ήταν άσχημη πάντως η εικόνα του Παναθηναϊκού. Με τον Κουρμπέλη κορυφαίο παίκτη, είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, διατηρούσε την υπεροχή, είχε δοκάρι, έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

To πέναλτι και το γκολ του Μακέντα για το 1-1

Οι κρητικοί δεν μπόρεσαν να «απλώσουν» το παιχνίδι τους, είχαν όμως κι αυτοί τις ευκαιρίες τους ειδικά όταν μπήκε στο ματς ο Στάϊκος, προηγήθηκαν, αλλά το πέναλτι του Μακέντα στο 84’ μετρίασε τη χαρά τους. Ο Δώνης με αμυντικό σχήμα στα τελευταία λεπτά πέτυχε να κρατήσει τον ΟΦΗ μακριά από την περιοχή του Διούδη και η ομάδα του να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με αρκετά λάθη ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο η διαιτησία του Ευαγγέλου.

Η αποβολή του Σένκεφελντ

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1-1

Σκόρερ: 67΄ Φιγκεϊρέδο - 84΄πεν Μακέντα

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Κάρτες: Γιαννούλης (59’), Μαρινάκης (63’), Νέιρα (94’)- Σένκεφελντ (49’, 70’)

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου- Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης- Σακόρ, Νέιρα- Τσιλιανίδης, Βαζ (91’ Ντίνας), Σόουζα (64’ Στάικος )- Φιγκεϊρέδο (81’ Μάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης- Γιόχανσον, Νούνες, Σένκεφελντ, Ινσούα- Κουρμπέλης, Δώνης- Χατζηγιοβάνης (73’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (81’ Ζαχίντ), Μακέντα (87’ Κολοβέτσιος) -Περέα.