Προσεχώς... θύελλα προσφυγών στον ΠΑΟ!

Αποφασισμένοι να καταθέσουν προσφυγή είναι αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού την ερχόμενη εβδομάδα. 

Προσεχώς... θύελλα προσφυγών στον ΠΑΟ!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν φτάσει στο απροχώρητο με τη συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό τους. Έχουμε φτάσει Μάιο μήνα και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιμένουν το 35% της δόσης του Δεκεμβρίου, το οποίο παίρνει αναβολή από μέρα σε μέρα.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι παίκτες δεν εμπιστεύονται πλέον κανένα στη διοίκηση και αρκετοί από αυτούς είναι έτοιμοι να καταφύγουν σε πιο δραστικά μέτρα. Ακόμα και αν πληρωθούν την διαρκώς αναβληθείσα δόση του Δεκεμβρίου σήμερα (όπως για πολλοστή φορά έχει υποσχεθεί η ΠΑΕ), οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Δευτέρα δηλαδή.

Οι παίκτες πλέον δεν ενδιαφέρονται αν ο Παναθηναϊκός αλλάξει χέρια στο ενδιάμεσο, ακόμα και στην περίπτωση που υπάρξουν εγγυήσεις από την Pan Asia για αποπληρωμή των χρεών τους. Μένει να φανεί πόσοι τελικά θα προχωρήσουν σε αυτήν απόφαση για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

Η σωρεία προσφυγών με την οποία απειλείται ο ΠΑΟ, θα φέρει ανεπανόρθωτη ζημιά. Μπορεί να χάσει αρκετούς παίκτες ως ελευθέρους, το οποίο δημιουργεί το ερωτηματικό: Πώς ο Παναθηναϊκός θα δημιουργήσει ένα αξιόμαχο ρόστερ την επόμενη σεζόν αν επιβληθεί και η απαγόρευση μεταγραφών;