Χατζησαρόγλου: «Δεν θα ξεκινήσει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

Στην επίθεση πέρασε ο Τάκης Αγραφιώτης στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ απορίες προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας.

Χατζησαρόγλου: «Δεν θα ξεκινήσει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

Ο κακός χαμός έγινε κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Τάκη Αγραφιώτη. Κάποια από τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής γκρίνιαζαν για τον Σάββα Θεοδωρίδη και σε εκείνο το σημείο ο κ. Αγραφιώτης πέρασε στην επίθεση.

«Αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου; Τα έχετε διαλύσει όλα και το μόνο που σας ενοχλεί είναι οι δηλώσεις του Σάββα; Μου θυμίζετε κάποιον που έχει σκοτώσει τους γονείς του και ζητάει επιείκεια από το δικαστήριο γιατί είναι ορφανός», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όλες οι διώξεις είναι για δικούς μας ανθρώπους. Αυτά που γράφουν στα ινσταγκραμ και προκαλούν βία άλλοι τα στέλνετε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ή σας παράπεσαν σε κανένα συρτάρι κύριε Γραμμένε;», ήταν τα λόγια του.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου φέρεται να είπε: «Δεν θα αρχίσει το παιχνίδι στην Τούμπα με αυτά που έγιναν στο Καραισκάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά με την τοποθέτηση του να προκαλεί σοκ.