Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σάντας και Καρβάλιο

Διαβάστε τι ισχύει για τον Ολυμπιακό με τις περιπτώσεις των Μπρούνο Σάντας και Ζοάο Καρβάλιο.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σάντας και Καρβάλιο

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για χαφ και αυτό είναι κάτι πλέον που όσο περνούν οι μέρες αρχίζει να φαίνεται ολοένα και περισσότερο. Υπάρχει ένα ερωτηματικό γύρω από το μέλλον του Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος δεν έχει πείσει με τις έως τώρα εμφανίσεις του αλλά και με την εικόνα του στις προπονήσεις.

Θα πάει λοιπόν για χαφ η ομάδα του Πειραιά. Ο Μπρούνο Σάντας της Μπράγκα και ο Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ακουστεί και αποδεδειγμένα αρέσουν. Το αν θα γίνει κίνηση ή όχι είναι κάτι που θα φανεί μετά τα Χριστούγεννα. Πρόκειται πάντως για δύο διαφορετικού στυλ χαφ. Πρώτα απ’ όλα ο Καρβάλιο πλησιάζει πιο πολύ στο στυλ του Βαλμπουενά.

Είναι δηλαδή πιο πολύ «δεκάρι» και εξτρέμ. Το ότι έχει παίξει ως «οκτάρι» στις ομάδες του δεν είναι κάτι που τον ενθουσιάζει κιόλας. Ο δε Σάντας έχει παίξει επίσης «δεκάρι» τις περισσότερες φορές στην καριέρα του, αλλά είναι πιο πολύ… Νάτχο. Μπορεί να βοηθήσει και ως «οκτάρι», παρότι δεν έχει παίξει πολλές φορές.

Απλώς του ταιριάζει περισσότερο σε σχέση με τον Καρβάλιο. Προφανώς και ο Ολυμπιακός δεν θα τους πάρει και τους δύο, εφόσον καταλήξει να προχωρήσει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ένας εξ αυτών θα καταλήξει στο λιμάνι. Ο Καρβάλιο φαντάζει πιο προσιτή περίπτωση, από την άποψη ότι είναι από τη Νότιγχαμ και επειδή είχε πειστεί πέρσι να πιάσει λιμάνι προτού ανανεώσει ο Φορτούνης το συμβόλαιό του.

Ο δε Σάντας είναι ένας παίκτης που είχαν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό. Δεν έχει βεβαίως την εμπειρία του Καρβάλιο και μοιάζει περισσότερο με «λαχείο». Και για τους δύο γίνεται λόγος για δανεισμό, παρότι χθες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στην Αγγλία που ήθελαν τον Καρβάλιο να μπαίνει στην transfer list της Νότιγχαμ με τιμή εκκίνηση τα 7 εκατ. ευρώ.

Ο κόουτς της Νότιγχαμ για Καρβάλιο

Χθες ρωτήθηκε πάντως ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, για τον Καρβάλιο και κατά πόσο τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Ρωτήθηκε συγκεκριμένα και για τις φήμες περί Ολυμπιακού και Τραμπζονσπόρ. Έχουν ενδιαφέρον τα όσα είπε: «Δεν θέλω να μιλάω για φήμες. Ο Καρβάλιο είναι πολύ καλός επαγγελματίας. Έχει ποιότητα και μπορεί να μας βοηθήσει. Ξέρει ακριβώς τι περιμένω από εκείνον. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Είναι παίκτης της Φόρεστ». Με βάση τις δηλώσεις του, θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Μόνο που οι ρεπόρτερ της Φόρεστ έχουν εντελώς διαφορετική άποψη (και πληροφόρηση αν θέλετε).