Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς κόντρα στην ΑΕΛ

Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς στο άδειο Καραϊσκάκη (18/12, 17.15). Σε ποιες θέσεις αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (18/12, 17.15) ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ΑΕΛ που έχει καταφέρει να φύγει με το διπλό από το Χαριλάου (3-2 τον Άρη) και το ΟΑΚΑ (2-1 τον Παναθηναϊκό), έβγαλε τα… συκώτια στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ήττα με 0-1) και είναι μονίμως στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, είναι μία ομάδα ικανή για ζημιές. Έχει την ποιότητα άλλωστε μεσοεπιθετικά να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις στο πρώτο ματς της Λάρισας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του δημοσίως εξέφρασε την πολύ καλή άποψη που έχει για το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του ότι στο άδειο Καραϊσκάκη τίποτα δεν πρόκειται να τους χαριστεί, αν δεν τα δώσουν όλα για το τρίποντο και αν δεν έχουν ως οδηγό τους τα παιχνίδια σε Αγρίνιο και Τρίπολη.

Εκείνο που δεν έχει αποκαλύψει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα, καθώς στην τελευταία προπόνηση φρόντισε να κρατήσει τους παίκτες του στην «τσίτα» κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του.

Ο Σα θα υπερασπιστεί φυσικά την ερυθρόλευκη εστία. Ο Ομάρ είναι εκτός αποστολής και κατά συνέπεια ο Γκασπάρ (πιθανότατα) ή ο Τοροσίδης θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αφού μπήκε στην αποστολή θα ξεκινήσει και θα έχει στο πλευρό του τον Μπα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τσιμίκας έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Κούτρη.

Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης φαίνεται πώς έχουν «κλειδωμένη» τη θέση τους στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Σουντανί που θα παίξει δίπλα στον Ελ Αραμπί. Ο Μασούρας θα επιλεγεί για το ένα «φτερό» της επίθεσης και μένει να φανεί ποιος θα περάσει στο άλλο. Η λογική λέει, με βάση τις τελευταίες του επιλογές στα ματς, ότι ο Ραντζέλοβιτς θα πάρει φανέλα βασικού.

Όλα αυτά όμως είναι εκτιμήσεις, καθώς δεν έδειξε πολλά πράγματα ο Πορτογάλος τεχνικός… Σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του Ποντένσε στην αποστολή, το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιηθεί λεπτό. Δεν θα προκαλέσει δηλαδή έκπληξη αν στο τέλος μείνει και εκτός 18άδας.