Η επιστροφή του Σισέ και ο χάρτης των στόπερ του Ολυμπιακού

Ο Παπέ Σισέ ετοιμάζεται να γυρίσει στην αγωνιστική δράση. Τι αλλάζει η επιστροφή του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού.

Η επιστροφή του Σισέ και ο χάρτης των στόπερ του Ολυμπιακού

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο Παπέ Σισέ νοσηλεύτηκε στο Metropolitan με λοίμωξη αναπνευστικού όπως είχε ενημερώσει επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Σενεγαλέζος από τότε παραμένει στα πιτς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στερηθεί των υπηρεσιών του.

Σισέ: «Έχω ξεκινήσει προπονήσεις, πέρασα ένα δύσκολο διάστημα»

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Παπέ Σισέ συμμετείχε στις προπονήσεις στον Ρέντη. Βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και πηγαίνει μάλιστα πολύ καλά. Συγκεκριμένα ο 24χρονος κεντρικός αναμένεται να επιστρέψει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του τη νέα χρονιά.

Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο ο Σισέ

Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά και αυτό που λέει μάλιστα είναι πως παλεύει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου. Κατά πόσο είναι εφικτό να συμβεί αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αλλά από το Γενάρη αναμένεται να είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Η επιστροφή του Παπέ Σισέ είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον χάρτη των κεντρικών αμυντικών. Το κλίμα για τον Γιασίν Μεριά είναι πολύ βαρύ μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις. Φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από το Κατάρ για τον Τυνήσιο στόπερ, ενώ και ο ίδιος πλέον καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα γι’ αυτόν.

Ολυμπιακός: Θέλουν τον Μεριά στην Τυνησία και στο Κατάρ

Η πιθανή αποχώρηση του Μεριά θεωρητικά ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Το θέμα, βέβαια εξαρτάται και από την κατάσταση που θα γυρίσει ο Σισέ. Με τον Σενεγαλεζο να πατάει καλά στο γήπεδο και να δείχνει πως μπορεί να δώσει λύσεις τότε ο Πορτογάλος θα έχει τον Σεμέδο, τον Αβραάμ και τον Μπα. Τα μεταγραφικά δεδομένα για το κέντρο της άμυνας είναι πολύ πιθανό να επηρεαστούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Σισέ, ο οποίος επαναλαμβάνουμε πως έχει θέσει ως στόχο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην εξίσωση δεν βάζουμε τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μαρτίνς, ενώ έχει παίξει μόνο σε ματς της ομάδας Νέων. Το πιο πιθανό σενάριο για τον νεαρό Σέρβο είναι να δοθεί δανεικός σε κάποιον σύλλογο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, διότι στον Ολυμπιακό θεωρούν πως είναι παίκτης που έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες να παίξει στο λιμάνι.