Ολυμπιακός: Θέλουν τον Μεριά στην Τυνησία και στο Κατάρ

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Τυνήσιος στόπερ. Τι γίνεται με το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Θέλουν τον Μεριά στην Τυνησία και στο Κατάρ

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο την ημέρα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα να δηλώνει πως δεν μπορεί να παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν υποχρεωμένος να βάλει βασικό τον Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος στόπερ έπαιξε στον «τελικό» με τους Σέρβους, αλλά στην Τρίπολη δεν πηγαίνει.

Χωρίς Μεριά ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Και στο ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας έκανε πολλά λάθη και έδειξε πως δεν έχει ξεπεράσει το πολύ σοβαρό που είχε κάνει στο Λονδίνο και το πλήρωσε ακριβά ο Ολυμπιακός. Ο Μεριά είναι ξεκάθαρα πολύ πίσω στην ιεραρχία των στόπερ και ενόψει Ιανουαρίου είναι λογικό να αναπτύσσονται και μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του.

Σισέ: «Δε χρειάζεται να "πυροβολούμε" τον Μεριά»

Όπως γράφει και στο σημερινό του φύλλο το ΦΩΣ για τον Μεριά υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τυνησίας και του Κατάρ. Αν αυτό το ενδιαφέρον γίνει επίσημο και φτάσει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είναι ικανοποιητική τότε ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει.

Βέβαια, η πρόταση θα πρέπει να ικανοποιεί και τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις.