Τιμωρία στον Ιντέγε, επιείκεια στον Πασαλίδη

Με μία αγωνιστική ετοιμάζονται να τιμωρήσουν τον Πασαλίδη για το εγκληματικό τάκλιν στον Γκιγιέρμε, ενώ ο Ιντέγε είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Τιμωρία στον Ιντέγε, επιείκεια στον Πασαλίδη

Από τύχη έχει γλιτώσει τη χοντρή ζημιά ο Γκιγιέρμε μετά το εγκληματικό τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Σε μία φάση που εκτός από το μαρκάρισμα στον Βραζιλιάνο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και η κίτρινη που έδειξε στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης ο Παπαπέτρου.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης συμβουλεύτηκε το VAR για να αποβάλει τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό και η αλήθεια είναι πως χωρίς τη χρήση του βίντεο ο Πασαλίδης θα είχε βγάλει κανονικά όλο το παιχνίδι. Το VAR γλίτωσε το σκάνδαλο, αλλά το θέμα είναι πως ετοιμάζεται δεύτερο με τον στόπερ των Αρκάδων.

Σύμφωνα και με όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο Παπαπέτρου ο Πασαλίδης πάει να τη γλιτώσει με μία αγωνιστική. Θα μείνει σχεδόν ατιμώρητο ένα μαρκάρισμα που το έχει καταδικάσει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος και με το οποίο λίγο έλειψε να κόψει τη μπάλα στον Γκιγιέρμε.

Θυμίζουμε πως ο Μπράουν Ιντέγε είχε τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Super League 1 με ποινή δύο αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός είχε πατήσει τον Μάνταλο και είχε αποβληθεί σε εκείνο το ματς, ενώ έχασε τους αγώνες του Άρη με Λαμία και Ατρόμητο.