ΑΕΛ: Απειλούν τη ζωή του παιδιού του Κούγια

Η ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της κατηγορεί μερίδα οπαδών της που έχει ανοίξει «βεντέτα» με τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια ότι απειλεί τη ζωή του παιδιού του.

ΑΕΛ: Απειλούν τη ζωή του παιδιού του Κούγια

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σήμερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει σήμερα Δευτέρα 16/12 και ώρα 12:00 το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ομάδας (Κύπρου 72, 5ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Λάρισας)

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επίσης ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 16/12 και ώρα 13:30 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, με μοναδικό θέμα το αίτημα προς την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να δράσουν, για να σταματήσει η εκβιαστική συμπεριφορά των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών και εγκληματιών στο AEL FC ARENA εις βάρος του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ και της οικογένειας του, αλλά και εις βάρος των χιλιάδων οικογενειών οπαδών της ΑΕΛ τους οποίους εξυβρίζουν χυδαία και κακοποιούν, όταν αυτοί τους αποδοκιμάζουν γι αυτή την χωρίς καμία δικαιολογία συμπεριφορά τους.

3. Επί 5 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΛ – Ατρόμητος κατέθετε κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης κ. Δασκαλόπουλου στην Υπηρεσία Ασφαλείας Λαρίσης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας, για τις κακουργηματικές πράξεις που διαπράττονται εις βάρος του ιδίου και της οικογενείας του (χθες οι Αλβανοί κακοποιοί έφτασαν στο σημείο να εκβιάζουν τον κ. Κούγια με τη ζωή του γιου του όπως προκύπτει από τα βίντεο της Nova του χθεσινού αγώνα) από μια εγκληματική ομάδα Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών και κακοποιών, οι οποίοι μεταφέρουν και Αλβανούς και από άλλες πόλεις της Ελλάδος, για να εκβιάσουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να χαρίσει δωρεάν τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν φτάσει πληροφορίες, οι οποίες ελέγχονται για την ακρίβεια τους από φωτογραφίες, περί του ότι μεταξύ των 150 περίπου που έκαναν τη χθεσινή εκβίαση ήταν 15χρονοι ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, αλλά και μέλη της Ερασιτεχνικής.

Αύριο το πρωί ο κ. Κούγιας θα έχει συνάντηση με τον Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης κ. Δασκαλόπουλο.

Εις βάρος των αρχηγών αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και εις βάρος 3 παραγωγών εκπομπών ενός ραδιοφωνικού σταθμού που εδρεύει στο πατάρι μιας καφετέριας, της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, που διοργανώνει το παράνομο στοίχημα στη Θεσσαλία, ο κ. Κούγιας έχει υποβάλλει ήδη μηνύσεις για τη διάπραξη εις βάρος του αδικήματος της κακουργηματικής εκβίασης.

Στα χέρια της Δικαιοσύνης έχουν παραδοθεί εκπομπές του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού, έχει γίνει καταγγελία στο ΕΣΡ και όσον αφορά τους Αλβανούς κακοποιούς τα βίντεο των αγώνων, το υλικό από τα καταγραφικά των καμερών ασφαλείας του AEL FC ARENA και φωτογραφίες των δραστών.