Το σχόλιο του Μαρτίνς για την κόκκινη και την αποθέωση από τον κόσμο

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά μίλησε για την επιθετικότητα των παικτών του Αστέρα και την αγάπη του κόσμου.

Το σχόλιο του Μαρτίνς για την κόκκινη και την αποθέωση από τον κόσμο

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-0, αλλά έχασε τον Γκιγιέρμε με σοβαρό τραυματισμό και υπάρχει αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς μίλησε στη Nova και δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος.

Μαρτίνς: «Kαι ο Σουντανί στη λίστα"

«Η αλήθεια είναι πως τα πάντα πραγματοποιούνται από μία ομάδα που παίζει πολύ καλά. Βάλαμε πολύ γρήγορα τα γκολ που επηρέασαν τον αγώνα και επίσης η επιθετική κίνηση του ποδοσφαιριστή του Αστέρα που πήρε κόκκινη κάρτα. Το ματς επηρεάστηκε από τις ασυνήθιστες κινήσεις των ποδοσφαιριστών του Αστέρα. Είναι ένα ματς άψογα εκτελεσμένο από εμάς», είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε: «Πραγματικά ένας προπονητής δεν είναι χαρούμενος όταν βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να τραυματίζονται. Με στεναχωρεί πολύ που δεν είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα και επίσης μία ασυνήθιστη επιθετικότητα από τους παίκτες του Αστέρα που δεν συνηθίζαμε να τους βλέπουμε».

Όσον αφορά στην αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο σχολίασε: «Είμαι εδώ για να δουλεύω για τον Ολυμπιακό για να βλέπουν ωραίο θέαμα από την ομάδα του και τους ευχαριστώ που ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Πιστεύω ότι ήρθαν για να μας υποστηρίξουν, αλλά και επειδή ήξεραν ότι θα δουν ωραίο θέαμα από την ομάδα μας».