Super League 1: Επιχείρηση «Τρίπολη» για Ολυμπιακό

Εξορμήσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Τρίπολη και Αγρίνιο για την 14η αγωνιστική της Super League 1.

Super League 1: Επιχείρηση «Τρίπολη» για Ολυμπιακό

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 15/2 η 14η αγωνιστική της Super League 1 με τέσσερις αναμετρήσεις.

Από το πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει το ματς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη κόντρα στoν Αστέρα (15/12, 19:30, LIVE στο fosonline.gr). Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Τσιμίκα και Μπουχαλάκη, ενώ άφησε εκτός του Μεριά Λοβέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο διπλό για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι Αρκάδες, οι οποίο βρίσκονται στην 12η θέση με 12 βαθμούς θα επιχειρήσουν να ξεκλέψουν κάποιο βαθμό για να βελτιώσουν τη θέση τους.

Την ίδια ώρα, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης θα ψάξει τη νίκη για να παραμείνει... συγκάτοικος του Ολυμπιακού στην κορυφή. Επέστρεψε στην αποστολή ο τιμωρημένος Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει και τον Λάζαρο Λάμπρου. Εκτός ο Στοχ.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, στις 15:00 η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με αμφότερες τις ομάδες να παρατάσσονται για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στις 17:15, στο Πανθεσσαλικό Βόλος και Πανιώνιος διασταυρώνονται σε μία σημαντική αναμέτρηση για το μέλλον τους στο πρωτάθλημα.