Ολυμπιακός: Φουλάρει ο Φορτούνης

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης με τον ίδιο να επιμένει πως τον Ιανουάριο θα είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Φουλάρει ο Φορτούνης

Στα τελευταία πολύ σημαντικά παιχνίδια ο Ολυμπιακός στερήθηκε των υπηρεσιών του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος απουσιάζει στη Γαλλία προκειμένου να κάνει την αποθεραπεία του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέμεινε από χαφ που θα μπορούσε να περάσει τη μπάλα κάθετα, αφού έχει στα… πιτς και τον Κώστα Φορτούνη. Προσδοκά, όμως το 2020 να έχει ενισχυθεί σε αυτόν τον τομέα. Για τον Ματιέ είπε ο ίδιος ο κόουτς πως τον περιμένει τη νέα χρονιά, αλλά το μεγάλο θέμα είναι ο «Φόρτου».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δουλεύει πυρετωδώς και στον Ρέντη υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την πορεία της αποθεραπείας του. Η αποκατάσταση του Φορτούνη πάει από το καλό στο καλύτερο με τον ίδιο να θεωρεί πως μέσα στον Ιανουάριο θα είναι σε θέση να μπει με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Από τον Ρέντη αποφεύγουν την οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον «Φόρτου», όμως τον βλέπουν όλοι να δουλεύει σκληρά και να τα δίνει όλα για να είναι έτοιμος τον Ιανουάριο. Κανείς, πάντως δεν έχει διάθεση να τον πιέσει. Το ζήτημα είναι πως στο λιμάνι τον περιμένουν πως και πως, αλλά πάνω απ’ όλα εκείνο που έχει σημασία είναι να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποθεραπεία του.