Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαρτίνς για δύο

Το άγχος του Πέδρο Μαρτίνς για δύο ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μαρτίνς για δύο

Στον Ρέντη έχουν ξεχάσει ήδη το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και τους απασχολεί μόνο ο αγώνας της Τρίπολης. Εύκολο ματς δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό μέχρι να βγει το 2019 και ειδικά αυτό στην Αρκαδία που κάθε χρόνο κρύβει παγίδες για τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχει εικόνα για το τι αλλαγές θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τους Αρκάδες. Ακόμα δεν έχει δείξει τις προθέσεις του ο 49χρονος τεχνικός, αφού έπρεπε να συνέλθει 100% από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης. Το Σάββατο αναμένεται να υπάρξει μία εικόνα του τι έχει στο μυαλό του ο 49χρονος τεχνικός. Η λογική, πάντως λέει πως πολλές αλλαγές δεν θα δούμε στην Αρκαδία με τον κόουτς να ετοιμάζει το μεγάλο ροτέισον για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Όπως και να ‘χει, όμως, εκείνο που «καίει» τον Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο ποδοσφαιριστές του. Η αγωνία του έχει να κάνει με τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Κώστα Τσιμίκα. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών τα οποία αποκόμισαν από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 49χρονος κόουτς θα περιμένει και τους δύο μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση πριν την Τρίπολη, αν θα παίξουν δυο τους στον αγώνα της Αρκαδίας.