Έπαιζε τραυματίας ο Τσιμίκας με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο διεθνής αριστερός μπακ έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί στον «τελικό» με τους Σέρβους και παρά τους πόνους, εξελίχθηκε σε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πρόκρισης. Τον έχει στα «ραντάρ» της η Αταλάντα.

Έπαιζε τραυματίας ο Τσιμίκας με τον Ερυθρό Αστέρα

Η συμμετοχή του Κώστα Τσιμίκα είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης (15/12, 19.30) λόγω ενοχλήσεων που νιώθει και στα δύο πόδια, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εκείνο όμως που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η… παλικαριά του «Τσίμι» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 23χρονος μπακ δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, καθώς είχε ενοχλήσεις από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ωστόσο, ήταν τέτοια η «κάψα» του να παίξει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που άφησε στην άκρη και τους πόνους του και το ρίσκο μη τυχόν και πάθαινε κάποια σοβαρότερη ζημιά!

Ουσιαστικά ο Τσιμίκας έπαιξε τραυματίας το βράδυ της Τετάρτης (11/12) και ήταν εκ των διακριθέντων, καθώς όχι μόνο εξέθεσε αρκετές φορές τον πολυδιαφημισμένο Ματέο Γκαρσία, αλλά αν ήταν πιο προσεκτικοί οι συμπαίκτες του στην τελική προσπάθεια, τότε σίγουρα η στατιστική υπηρεσία θα του είχε πιστώσει τουλάχιστον μία ασίστ.

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Όταν μία ομάδα σχεδόν σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη κλείνει θέση στα επίσημα του Καραϊσκάκη, πάει να πει ότι η επίσκεψή της μόνο εθιμοτυπική δεν είναι.

Η Αταλάντα έχει γίνει… θαμώνας στο φαληρικό γήπεδο. Δεν έχει χάσει ούτε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι των Πειραιωτών και τελικά αποκαλύφθηκε από τους Ιταλούς ο λόγος που έχει απεσταλμένο στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Μπέργκαμο, που σημειωτέον προκρίθηκε στους «16» του Champions League, ψάχνεται να ενισχυθεί στην άμυνά της. Όχι μόνο στη θέση του στόπερ, αλλά κυρίως στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής της.

Ο Τσιμίκας είναι εκείνος που έχει παίξει σε όλα τα ματς και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τεθεί στα υπόψη της Αταλάντα.