Ο Μπέος μπλοκάρει τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν θέλει να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Ο Μπέος μπλοκάρει τον κόσμο του Ολυμπιακού

Το "Γ. Καραϊσκάκης" έκλεισε για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια ώρα μπλοκάρουν τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με το ΝΠΣ Βόλο.

Το ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22/12 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και ο Αχιλλέας Μπέος αρνείται να δώσει εισιτήρια τον Ολυμπιακού προκειμένου να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Στο Πανθεσσαλικό πήγε κανονικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ και για όσους θυμούνται τα εισιτήρια εκείνης της αναμέτρησης πωλούνταν από τα εκδοτήρια της Τούμπας.

Κανονικά τον κόσμο του στο γήπεδο του Βόλου είχε και ο Παναθηναϊκός. Κατά τα άλλα μπλοκάρουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού και δεν θέλουν να δώσουν εισιτήρια προκειμένου να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό.

Οι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν κανονικά τον κόσμο τους σε εκτός έδρας παιχνίδια όταν για τα ίδια γήπεδα δεν επιτρέπουν τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού. Με αυτές τις συνθήκες το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται με ίσους όρους.