Φλόγα αγάπης και προσφοράς από Ολυμπιακό!

Στον Σύλλογο «Φλόγα» βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος για να μοιράσει χαμόγελα στους μικρούς ήρωες της ζωής.

Φλόγα αγάπης και προσφοράς από Ολυμπιακό!

Οι Σουντανί, Σισέ, Μπρούνο, Τζολάκης και Ξενιτίδης είχαν την ευκαιρία το μεσημέρι της Πέμπτης (12/12) να μοιράσουν χαμόγελα και πολλά δώρα σε παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους «μάχη». Συγκεκριμένα μαζί με τους κ.κ. Κώστα Βερνίκο και Νίκο Γαβαλά επισκέφθηκαν τον Σύλλογο «Φλόγα».

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι πάντα δίπλα σε αυτούς τους μικρούς-μεγάλους μαχητές, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα να κρατήσουν αυτό το θεϊκό δώρο που έχει δοθεί σε όλους μας, την ανθρώπινη ζωή. Ένα χαμόγελο, λίγη χαρά και ένα αυτόγραφο είναι μια ελάχιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στην προσπάθεια τους, που θα έχει στο τέλος ένα και μοναδικό αποτέλεσμα, τη νίκη για την ανθρώπινη ζωή», δήλωσε ο Κώστας Βερνίκος.

Ο Χιλάλ Σουντανί είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για ακόμα μία φορά. Είμαστε χαρούμενοι που επισκεπτόμαστε τα παιδιά αυτά προκειμένου να τους προσφέρουμε στιγμές χαράς. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε τέτοιες επισκέψεις και να βλέπουμε από κοντά τους φίλους μας. Δυστυχώς η ζωή έχει τέτοια προβλήματα, αλλά αυτό που ευχόμαστε είναι να είναι γρήγορα περαστικά και τα παιδιά να βρουν τη δύναμη τους».

Ο Παπέ Σισέ τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που επισκεφτήκαμε τους φίλους μας, αυτά τα παιδιά που είναι άρρωστα. Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία και είναι όμορφο να ερχόμαστε στους φίλους μας και να τους βλέπουμε από κοντά. Είμαστε ποδοσφαιριστές που δίνουμε τη μάχη μας στα γήπεδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς η ζωή τα φέρνει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι το ελάχιστο, να κάνουμε επισκέψεις σε αυτά τα παιδιά και να τους δίνουμε στιγμές χαράς. Τους ευχόμαστε να γίνουν γρήγορα καλά».

Ο Κώστας Τζολάκης σημείωσε: «Είναι μία όμορφη στιγμή, γνωρίσαμε τα παιδιά, κάναμε φίλους. Πιστεύω πέρασαν όμορφα τα παιδιά. Μοιράσαμε αυτόγραφα, είναι και το πνεύμα των Χριστουγέννων και τους ευχόμαστε να θεραπευτούν γρήγορα. Είναι μαχητές σε αυτό που κάνουν, έναν άθλο και είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθουν και θα βγουν νικητές. Μαθαίνω από αυτούς και τους μίλησα για το ποδόσφαιρο, που ήθελαν να μάθουν πολλά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας