Ατρόμητος: Τι αλλάζει ο Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στον Ατρόμητο, προβαίνοντας σε αρκετές αλλαγές, με μία εξ αυτών να είναι και ο σχηματισμός της ομάδας, αλλά και η ενεργοποίηση παικτών που είχαν μπει στον «πάγο»

Ατρόμητος: Τι αλλάζει ο Παντελίδης

Ο Ατρόμητος επί Γιάννη Αναστασίου αγωνιζόταν με διάταξη 4-3-3. Με την έλευση του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία αυτό θα αλλάξει. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι οι Περιστεριώτες δεν διαθέτουν ποδοσφαιριστές με χαρακτηριστικά για να αναδείξουν το εν λόγω σύστημα.

Ο Παντελίδης προσανατολίζεται προς στο 4-2-3-1, ένα σύστημα το οποίο αξιοποίησε στο έπακρο την προηγούμενη διετία ο Νταμίρ Κάναντι και δημιούργησε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Άλλωστε, τη δεδομένη στιγμή το ζητούμενο είναι τόσο η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας όσο και τα θετικά αποτελέσματα.

Παίκτες βγαίνουν από τον «πάγο»

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμα μέλημα του Παντελίδη είναι η εκ νέου ενεργοποίηση των παικτών που επί Αναστασίου είχαν μπει στον «πάγο», όπως οι Μάντσον και Ουγκράι. Το γεγονός αυτό μάλιστα φάνηκε και στο ματς με τον Άρη, όταν ο νέος προπονητής της ομάδας έδωσε σε αμφότερους χρόνο συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται σταδιακά οι δύο άσοι να επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα, όπως και με άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αναστασίου.