Ατρόμητος – Άρης 2-2: Ο Φετφαζίδης «πάγωσε» το Περιστέρι (highlights)

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι όπου Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 2-2 με τον Φετφατζίδη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ατρόμητος – Άρης 2-2: Ο Φετφαζίδης «πάγωσε» το Περιστέρι (highlights)

Ο Άρης με ένα υπέροχο τέρμα του Φετφατζίδη στο 92ο λεπτό πήρε το βαθμό μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (2-2) και παραμένει αήττητος με τον Ένινγκ στον πάγκο!

Ο πρώην (Σάββας Παντελίδης) λίγο έλειψε στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου να σπάσει το αήττητο του Άρη με τον Ένινγκ στον πάγκο (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Ατρόμητος-Άρης 2-2: Τα highlights από το Περιστέρι

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δυο φορές (24’ με το καταπληκτικό γκολ του Βέλλιου και το πέναλτι του Μανούσου στο 86’) αλλά οι Θεσσαλονικείς βρήκαν απαντήσεις.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Μπρούνα Γκάμα ήταν εκείνος που πέτυχε το 1-1 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο κορυφαίος του γηπέδου Φετφατζίδης με μια μαγική ενέργεια και άψογο τελείωμα έγραψε το 2-2 που δεν άλλαξε αν και χάθηκαν ευκαιρίες ακόμη και για τρίτο τέρμα από τις δυο ομάδες!

Μικρογραφία

Γήπεδο: Περιστερίου

Ατρόμητος-Άρης 2-2

Σκόρερ: 24’ Βέλλιος, 45+1 Μπρούνο Γκάμα, 86’ Μανούσος, 90+2 Φετφατζίδης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29’ Μπα, 75’ Χαρίσης

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα – Μπαένα (63’ Μάντσον), Χαρίσης – Ανδρούτσος (77’ Γιακουμάκης), Ενσικουλού 4 (55’ Ουγκράι), Μανούσος - Βέλλιος

ΑΡΗΣ: Έμαν – Σάσα, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν – Μπα (89’ Μαρτίνεθ), Ματίγια - Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46’ Μαντσίνι), Γκάμα 6 (82’ Τόνσο) - Λάρσον.

Στο 86' ο Μανούσος έκανε το 2-1 για τον Ατρόμητο

Και στο 90+2 ο Φετφατζίδης πέτυχε το 2-2