Κούγιας: «Θα φτιάξω και ξενοδοχείο, να δω τι προτάσεις θα έχω»

Δήλωση του Αλέξη Κούγια για τη διαιτησία και νέες αιχμές για Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Κούγιας: «Θα φτιάξω και ξενοδοχείο, να δω τι προτάσεις θα έχω»

Τρεις ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος του ματς, όμως, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναρτήθηκε και προσωπική δήλωσε του Αλέξη Κούγια. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» στη δήλωση τόνισε πως δεν θέλουν την ομάδα του στην εξάδα, ενώ άφησε και νέες αιχμές για Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Μπαράζ ανακοινώσεων από την ΑΕΛ - «Πιο ακριβές οι εγκαταστάσεις μας»

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Συγχαρητήρια σε όλους!

Αντρικός βαθμός κόντρα σε όλους...

Θα επισκεφθώ τον κ. Περέιρα και θα του ζητήσω να μην ορίζονται διαιτητές είτε αγώνα, είτε στο VAR, είτε βοηθοί, είτε τέταρτοι από την Ένωση Μακεδονίας.

Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας.

Ευτυχώς πάνε καλά τα δικαστήρια μου, γιατί αν είχα πτωχεύσει όπως ο Πανόπουλος, ο Συγγελίδης και κάποιοι άλλοι, βεβαίως λόγω της κρίσης, μπορεί κι εγώ να κράταγα την ομάδα (καινούργια μόδα αυτή – παγκόσμια πρωτοτυπία) και να πούλαγα το προπονητικό, που αν δεν είναι καλύτερο, είναι τουλάχιστον ισάξιο της Ξάνθης.

Να δω τώρα που θα φτιάξω και το ξενοδοχείο τι προτάσεις θα έχω!

Θα είμαστε η ομάδα ανέκδοτο…

Θα παίζουμε στο γήπεδο του Πηλαδάκη που πληρώνω 500 χιλιάρικα το χρόνο (με κατασκευή νέου χλοοτάπητα, έξοδα συντηρήσεως 40 χιλιάρικα το χρόνο, σεκιούριτι και καθαριότητα 80 χιλιάρικα το χρόνο) και θα μένουμε στο ξενοδοχείο και θα κάνουμε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του επενδυτή, που θα μου δώσει τα εκατομμύρια για να έχει θέα τον Όλυμπο, αφού όπως μάθαμε ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού έχουν τόση σχέση με το ποδόσφαιρο, που βρήκαν μια ποδοσφαιρική μπάλα και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα νομίζοντας ότι είναι βόμβα.

Λατρεία κι αυτή με τις εγκαταστάσεις, αντί να πάνε να πάρουν κανένα ωραίο σπίτι!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας