Επεισόδια στο Αγρίνιο (vid)

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Οι οπαδοί του Παναιτωλικού ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά της διοίκησης, ενώ μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια.

Επεισόδια στο Αγρίνιο (vid)

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στο γήπεδο του Παναιτωλικού μετά το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Αγρινίου μετά το τέλος του πρώτου γύρου έμεινε χωρίς νίκη και ο κόσμος δεν σταμάτησε να καταφέρεται με συνθήματα εναντίον του Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Φώτη Κωστούλα.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-3: Περίπατος στο Αγρίνιο με «κίλερ» Ελ Αραμπί

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να έχει κουβέντα με μερίδα των οργανωμένων, οι οποίοι τα έλεγαν και με ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.

Τα highlights του Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 (vid)

Τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο, όμως, λίγα λεπτά αργότερα όταν οπαδοί επιχείρησαν να κάνουν ντου στα επίσημα και εκεί υπήρξε ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποχωρήσουν οι οπαδοί.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έντασης: