Μαρτίνς: Ευχαριστημένος με το ρόστερ μου, όλοι παλεύουν για ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Μαρτίνς: Ευχαριστημένος με το ρόστερ μου, όλοι παλεύουν για ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι στην κάμερα της «ΕΡΤ» αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού, στους νέους που πήραν την ευκαιρία τους και στο ρόστερ της ομάδας του.

Αρχικά σχολίασε: «Προηγηθήκαμε 3-0 στο ημίχρονο, αλλά ποτέ δεν είμαστε εντελώς ήρεμοι, γιατί η αδρεναλίνη αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Ήμασταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη. Η νίκη μας ήταν δίκαιη σήμερα».

Για την παρουσία των Μπα, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο είπε: «Είναι νέα παιδιά, χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής και σίγουρα τους έλειπε ο αγωνιστικοός ρυθμός. Ο Μπρούνο είχε παίξει στα προκριματικά του Champions League, ο δε Μπα είχε έλλειψη ρυθμού. Θέλουν τον χρόνο τους, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένος».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου, δουλεύουμε πολύ καλά, όλοι οι παίκτες παλεύουν για μία θέση στην ενδεκάδα. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με το ρόστερ της ομάδας».

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-3: Περίπατος στο Αγρίνιο με «κίλερ» Ελ Αραμπί