ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της ΠΑΕ ΑΕΚ την Δευτέρα (9/12) στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής θα πέσουν οι τελικές υπογραφές για την έναρξη των έργων υπογειοποίησης  στην Αγιά Σοφιά. 

ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

Τα έργα της υπογειοποίησης της Αγιά Σοφιάς ξεκινάνε άμεσα αφού όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (6/12) η ΠΑΕ ΑΕΚ την Δευτέρα (9/12) θα πέσουν στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής οι τελικές υπογραφές στη σύμβαση με την Intrakat.

Άλλωστε η Περιφέρεια Αττικής είχε υποσχεθεί τα γραφειοκρατικά ζητήματα να ξεπεραστούν άμεσα, κάτι τέτοιο έγινε και την ερχόμενη Δευτέρα παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία για να αρχίσουν τα έργα υπογειοποίησης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με το θέμα:

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια και το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ χαιρετίζουν με απόλυτη ικανοποίηση ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου, με την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από περίπου πέντε χρόνια τιτάνιου αγώνα, στη διάρκεια του οποίου ξεπεράστηκαν συνεχόμενα προβλήματα και υψηλά εμπόδια, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του θεμελιωτή και εγγυητή του ιστορικού έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου και ιστορικών μορφών της ομάδας μας θα υπογραφεί η σύμβαση για την Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat.

Ένα έργο το οποίο, εκτός του ότι θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες, οι οποίοι σε όλο αυτό το μήκος του δρόμου δεν θα έχουν την καθημερινή ενόχληση των αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το μεγάλο μας όνειρο.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά!