Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (vid)

Στο Αγρίνιο έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας που απαίτησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (vid)

Στο Αγρίνιο έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τον Παναιτωλικό το πρωί της Παρασκευής και το μεσημέρι έφυγαν οδικώς για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Το πούλμαν των Πειραιωτών έφτασε το απόγευμα στο Αγρίνιο και η αποστολή κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Μάλιστα έξω από το ξενοδοχείο περίμεναν δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι μόλις αντίκρισαν το πούλμαν έκαναν τη νύχτα μέρα με τα καπνογόνα, ενώ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να ζητούν το διπλό στο Αγρίνιο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ όταν βγήκε από το πούλμαν ο Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός το Σάββατο το απόγευμα δεν θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του. Ο Παναιτωλικός δεν έδωσε εισιτήρια στην ομάδα του Πειραιά και στη θύρα 3 που συνήθως κάθονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί παραχωρήθηκε σε παιδιά της Ακαδημίας του Παναιτωλικού.