Οι «απαντήσεις» που ψάχνει ο Ζοσέ Σα

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» εδώ και μία εβδομάδα, αλλά ο Μαρτίνς είναι σίγουρος ότι στα ματς που ακολουθούν και δη με τον Ερυθρό Αστέρα, θα δώσει τις «απαντήσεις» στους επικριτές του.

Οι «απαντήσεις» που ψάχνει ο Ζοσέ Σα

Είναι γεγονός ότι ο Ζοσέ Σα έχει περάσει μία δύσκολη εβδομάδα… Δέχτηκε ένα γκολ στη Νέα Σμύρνη επειδή η αντίδρασή του ήταν τραγική και έδειχνε να μην έχει την αίσθηση του τέρματος εκείνη τη στιγμή, στο ματς του Λονδίνου ενώ είχε κάποιες καλές επεμβάσεις (π.χ. στην κεφαλιά του Σον) έδειχνε μία αστάθεια και έφτασε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου στο 9ο λεπτό λίγο έλειψε να βάλει το αυτογκόλ της… δεκαετίας σε γύρισμα του Ομάρ και αργότερα ήρθε το γκολ του Ίνγκασον που προήλθε από κακό δικό του διώξιμο.

Με λίγα λόγια πρόκειται για τρία παιχνίδια που θα ήθελε να τα ξεχάσει ο Πορτογάλος γκολκίπερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει μαζί του. Του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και νιώθει σίγουρος ότι στα ματς που ακολουθούν και τα οποία είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα, θα είναι ο παλιός γνωστός… Σα. Εκείνος που ανάγκασε τη μισή Premier League και τη μισή Bundesliga να ασχοληθεί μαζί του χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Champions League.

Η μεγάλη του ευκαιρία φυσικά για να δώσει «απαντήσεις» δεν θα είναι μόνο ο «τελικός» με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου οι Σέρβοι θα επιδιώξουν να φτιάξουν φάσεις στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Η μεγάλη του ευκαιρία θα είναι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» δεν είναι ομάδα που δημιουργεί τη μία φάση πίσω από την άλλη, ωστόσο, σε τέτοια ματς όταν ο γκολκίπερ είναι «κρύος» επειδή δεν συμμετέχει αρκετά στο παιχνίδι, είναι πιθανό να… εκτεθεί. Όπως συνέβη με τον Πανιώνιο που στη μοναδική τους φάση οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας εξαιτίας μίας σειράς λαθών της ερυθρόλευκης άμυνας, με αποκορύφωμα την κακή εκτίμηση του Σα.