Ο Μολέδο, ο Πεδράο και ο Νέτο

Πρώτος στόχος ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Τι συμβαίνει με Πεδράο και Νέτο.

Ο Μολέδο, ο Πεδράο και ο Νέτο

Ο Ολυμπιακός πάει για ενδεκαδάτες μεταγραφές και μία από τις θέσεις που θα ήθελε ενίσχυση ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι ο πρώτος στόχος και παρατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των Πειραιωτών, παρά το αλαλούμ που επικρατεί με το ποσό που φέρεται να ζητάει η Ιντερνασιονάλ, αλλά και τη ρήτρα που φαίνεται να έχει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση μεταγραφής του Βραζιλιάνου σε άλλον ελληνικό σύλλογο.

Για τον Μολέδο είναι αποφασισμένοι στον Ολυμπιακό να το παλέψουν εώς το τέλος. Οικονομικά μπορούν οι “ερυυρόλευκοι” να καλύψουν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μητέρα του και την κόρη του.

Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος στόπερ Πεδράο της Γκιμαράες που αποτελεί ένα από τα “πουλέν” του Μαρτίνς, είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει ζητήσει ο νέος προπονητής. Η Γκιμαράες πάντως τον κοστολογεί με πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ και κατά συνέπεια απαιτείται υπομονή.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε ήταν ενός παλιού μας γνώριμου στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Ο 29χρονος Πορτογάλος Λουίς Νέτο έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ εώς το καλοκαίρι του 2019 και φέτος έπαιξε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι δεν θέλουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς των 5 εκατομμυρίων ευρώ και τώρα η Ζενίτ ψάχνεται να τον πουλήσει.

Ο Νέτο έχει προταθεί στους “ερυθρόλευκους”, ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Ο Μολέδο είναι στην κορυφή της λίστας και ακολουθεί ο Πεδρόα.