ΑΕΚ: Εντείνονται οι προσπάθειες για προπονητή, απαραίτητες οι μεταγραφές!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να παραπαίει αγωνιστικά και ο Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα του προπονητή όμως, είτε έρθει είτε δεν έρθει αυτός, οι μεταγραφές είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες στην «Ένωση».

ΑΕΚ: Εντείνονται οι προσπάθειες για προπονητή, απαραίτητες οι μεταγραφές!

Η ΑΕΚ έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι το κακό αγωνιστικό της πρόσωπο και ηττήθηκε με 1-0 από τον πολύ καλό ΟΦΗ μη μπορώντας να αντιδράσει στο γκολ του Σεμέδο. Πλέον η «Ένωση» χρειάζεται τάχιστα αλλαγές για να βελτιωθεί η εικόνα της.

Ο Προπονητής έρχεται

Σίγουρο σχεδόν είναι ότι ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της «Ένωσης» για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (7/12, 19:30). Ο Ίλια Ίβιτς εντείνει τις προσπάθειες του για να βρει τον καταλληλότερο με τα τελευταία νέα να λένε, ότι το ενδιαφέρον για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς του Ερυθρού Αστέρα έχει ατονίσει, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ψάχνει για κάτι καλύτερο από τον Νίκολιτς της Βίντι.

Πάντως όποιος κι αν έρθει δε θα σώσει την ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη, κι αυτό γιατί μια σειρά από αστοχίες του Μιγκέλ Καρντόσο κάνουν απαραίτητη την ανάγκη για αρκετές μεταγραφές.

Οι αστοχίες του Καρντόσο δείχνουν ενίσχυση

Η «Ένωση» έχει θέμα τόσο στην αμυντική της γραμμή αφού ο Βράνιες, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του παρελθόντος, ο Τσιγκρίνσκι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, ο Σβάρνας μέχρις στιγμής αποτελεί λύση ανάγκης, ενώ ο Οικονόμου δε δείχνει ότι θα γίνει ο ηγέτης.

Από την άλλη μεριά στα μπακ ο Παουλίνιο είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά Μπακάκη, ενώ η ομάδα χρειάζεται ένα τεχνίτη ποδοσφαιριστή όπως ο Γκάλο.

Στο κέντρο ο Σιμάο δεν έχει αντεπεξέλθει μέχρι τώρα σε αυτά που του ζητούνται, ο Ζεράλδες ήρθε με υποσχέσεις αλλά έχει αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι τώρα, ενώ στα εξτρέμ ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έχει πιστοποιήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό που ξοδεύτηκε για χάρη του.

Με εξαίρεση τον Ολιβέιρα κοινώς, οι μεταγραφές δεν έχουν πιάσει και το Γενάρη θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για τουλάχιστον 4 μεταγραφές μήπως και η ΑΕΚ κυνηγήσει το Κύπελλο αφού στην κούρσα για το πρωτάθλημα, αν και νωρίς, έχασε σημαντικό έδαφος με τα σερί αποτυχημένα αποτελέσματα.

ΥΓ: Ο Κωστένογλου έκανε ότι μπορούσε αλλά, το πάθος και η ψυχή δε φτάνουν από μόνα τους.