Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Συγκίνηση για τα θύματα της Θύρας 7 και των Τεμπών (vids)

Πριν την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ προβλήθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου βίντεο αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7 και των Τεμπών.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Συγκίνηση για τα θύματα της Θύρας 7 και των Τεμπών (vids)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μας έχει συνηθίσει κατά τη φετινή σεζόν πριν τα παιχνίδια στο Φάληρο να προχωράει σε κινήσεις με κοινωνικό αντίκτυπο. Κάτι τέτοιο έκανε και πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Λίγα λεπτά πριν βγουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο προβλήθηκε από τα μάτριξ του "Γ. Καραϊσκάκης" βίντεο αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7 και σε αυτά των Τεμπών, όπου χάθηκαν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε ο Πόπη Κανελλοπούλου, μητέρα θύματος της Θύρας 7 και ο Ηλίας Βλαχόπουλος, επιβάτης του μοιραίου πούλμαν των Τεμπών. Θυμίζουμε πως το 1999 κατά την επιστροφή οπαδών του ΠΑΟΚ ένα από τα πούλμαν ανετράπη στα Τέμπη με αποτέλεσμα να χαθούν έξι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η Πόπη Κανελλοπούλου και ο Ηλίας Βλαχόπουλος συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για τη σέντρα, ενώ στη συνέχεια τοποθέτησαν δίπλα στους δύο πάγκους φανέλες με τα σήματα Ολυμπιακού και το 21+6 με το σύνθημα «Ποτέ ξανά». Ο κόσμος του Ολυμπιακού καταχειροκρότησε τόσο την Πόπη Κανελλοπούλου όσο και τον οπαδό του ΠΑΟΚ, Ηλία Βλαχόπουλου και το σύνθημα "Αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε" δονούσε την ατμόσφαιρα.