Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Σε ποιους καταλήγει για την ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παλέψουν οι δυο τους για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν μπορεί κανείς να τους ακολουθήσει σε αυτή την κούρσα. Την Κυριακή το βράδυ (19:30, NS1) οι δυο τους θα βρεθούν αντίπαλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θέλουν όσο τίποτα άλλο να πάρουν τη νίκη για να μείνουν ξανά μόνοι στην κορυφή. Ο Πέδρο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες έχει αναλύσει τα πάντα γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Ξέρει πολύ καλά ποιες είναι οι αδυναμίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και που θα «χτυπήσει» για να πάρει τη νίκη. Ο Πορτογάλος κόουτς ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ αλλά αυτές δεν θα είναι πολλές και ριζικές.

Αν και δεν έχει δείξει ξεκάθαρα τι ετοιμάζει φαίνεται πως καταλήγει σε σχήμα με τον Βαλμπουενά μέσα. Τον Γάλλο τον ετοιμάζει εδώ κι αρκετό καιρό γι’ αυτό το παιχνίδι και δεν σκοπεύει να τον αφήσει εκτός.

Συγκεκριμένα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Στα δύο άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, ενώ δίπλα στον Σεμέδο στα στόπερ θα παίξει ο Αβραάμ. Στα χαφ οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης έχουν τον πρώτο λόγο.

Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ποντένσε και από την άλλη πλευρά τον πρώτο λόγο τον έχει ο Μασούρας. Με τη συνέπεια του στα ανασταλτικά του καθήκοντα κέρδισε τη «μάχη» από τον Σουντανί. Ο Βαλμπουενά θα έχει τον γνωστό του επιτελικό ρόλο, ενώ ο Ελ Αραμπί θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.