Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Mε τέσσερις Έλληνες στο ντέρμπι

Ο Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζεται να βάλει τέσσερις Έλληνες στην ενδεκάδα. Πότε το είχε κάνει τελευταία φορά και τι αποτέλεσμα υπήρχε.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Mε τέσσερις Έλληνες στο ντέρμπι

Σε ένα ματς όπως το αυριανό με τον ΠΑΟΚ δεν παίζει ρόλο μόνο η ποιότητα της κάθε ομάδας. Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν πως αυτές οι αναμετρήσεις κρίνονται σε μεγάλο βαθμό από το πάθος και τον ζήλο που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι από τα παιχνίδια που έχει ιδιαιτερότητες και πίεση θα υπάρχει και από τον κόσμο για τη νίκη. Επίσης είναι ματς που πιθανότατα θα πάει στη δύναμη, ενώ και τα νεύρα πολλές φορές είναι τεντωμένα. Με λίγα λόγια σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να γνωρίζουν τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να «φορτώσει» με Έλληνες την αρχική του ενδεκάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά στα πλάνα του αναμένεται να έχει στο αρχικό σχήμα τέσσερις Έλληνες. Συγκεκριμένα ετοιμάζει, Τσιμίκα, Αβραάμ, Μπουχαλάκη και Μασούρα.

Το μοναδικό ματς που έπαιξε ο Ολυμπιακός με πάνω από τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα του ήταν με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή σε έναν αγώνα που κυριάρχησαν τα νεύρα και η δύναμη. Το λαμβάνει και αυτό υπόψη του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και παράλληλα να δώσει και εμπειρία στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.