Οι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο θέμα του ελέγχου ντόπινγκ. Ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες που την Παρασκευή υποβλήθηκαν σε έλεγχο.

Οι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ

Οι φωνές του ΠΑΟΚ είχαν αποτέλεσμα και το ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στον Ρέντη το πρωί της Παρασκευής. Οι «ερυθρόλευκοι» υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova μίλησε και για το συγκεκριμένο θέμα. Τόνισε, μάλιστα πως από το ξεκίνημα της σεζόν 18 ποδοσφαιριστές έχουν υποβληθεί σε έλεγχο επισημαίνοντας πως σε αυτή τη διαδικασία η ομάδα έχει μπει σε σχεδόν κάθε ευρωπαϊκό της παιχνίδι.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν σε έλεγχο την Παρασκευή το πρωί. Όπως γράφει το σημερινό ΦΩΣ από αντιντόπινγκ κοντρόλ πέρασε ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο Γιασίν Μεριά, ο τερματοφύλακας Ηλίας Καραργύρης και ο νεαρός, Γιώργος Ξενιτίδης.

Μάλιστα ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε στη συνέντευξη του στη Nova πως οι πόρτες του Ρέντη είναι ανοιχτές και πως η ομάδα του Πειραιά δεν έχει να κρύψει τίποτα απολύτως και από κανέναν.