Βρήκε ομάδα ο Βούκοβιτς μετά από 3 μήνες ανεργίας...

Ο Σέρβος αμυντικός έχει μία πολύ καλή πρόταση στα χέρια του, η οποία δεν τον αφήνει αδιάφορο. Θα περιμένει ωστόσο έως τις γιορτές για να πάρει την τελική του απόφαση, αν και όλα δείχνουν ότι θα πάει στην Ιταλία

Βρήκε ομάδα ο Βούκοβιτς μετά από 3 μήνες ανεργίας...

Ένα μήνα υπομονή θα κάνει ακόμη ο Γιάγκος Βούκοβιτς για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Σέρβος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα βγει σύντομα από το… ταμείο ανεργίας, καθώς έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις που τις εξετάζει πολύ σοβαρά.

Μία εξ αυτών είναι από την Περούτζια, η οποία συμμετέχει στη Serie B και έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας για κεντρικό αμυντικό. Ο Βούκοβιτς που είναι αναγκασμένος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του για να βρει ομάδα, είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ιταλία. Να θυμίσουμε ότι είχε αγωνιστεί στην Ελλάς Βερόνα από τον Ιανουάριο εώς τον Ιούνιο του 2018, όταν είχε παραχωρηθεί δανεικός εκεί από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, φέρεται να έχει γίνει και μία πολύ καλή πρόταση προς τον Σέρβο, η οποία δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο. Ωστόσο, δεν θέλει να πάρει αποφάσεις τώρα, αλλά να περιμένει έως τις γιορτές μήπως προκύψει κάτι άλλο από καλύτερο πρωτάθλημα. Η ουσία είναι ότι ο Βούκοβιτς δεν θα μείνει για περισσότερο από έξι μήνες άνεργος, καθώς την 1η Ιανουαρίου σκοπεύει να έχει υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα.

Ελεύθερος ο Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό