Ο Ολυμπιακός έχει υποβληθεί εννιά φορές σε έλεγχο ντόπινγκ από την UEFA

Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του ντόπινγκ, αλλά στο λιμάνι από την πρώτη στιγμή δεν είχαν πρόβλημα με τη διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός έχει υποβληθεί εννιά φορές σε έλεγχο ντόπινγκ από την UEFA

Τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ σήκωσε μεγάλο θόρυβο για το θέμα του ντόπινγκ κοντρόλ. Ζήτησε ελέγχους πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το πρωί της Παρασκευής αιφνιδιαστικά το ΕΣΚΑΝ βρέθηκε τόσο στον Ρέντη όσο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο μεγάλο λιμάνι από την πρώτη στιγμή ξεκαθάριζαν πως δεν έχουν κανένα θέμα να γίνουν έλεγχοι ντόπινγκ, αλλά αυτό ήταν καθαρά του ΕΣΚΑΝ και όχι του τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε έχει υποβληθεί ήδη σε πολλούς ελέγχους ντόπινγκ από το ξεκίνημα της σεζόν.

Από τα έντεκα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει παίξει ο Ολυμπιακός στα εννιά οι ποδοσφαιριστές του έχουν κάνει έλεγχο ντόπινγκ. Το επισημαίνουμε αυτό, διότι πρόκειται για ελέγχους από την UEFA κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Επομένως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα όταν έχει ελεγχθεί από το ξεκίνημα της σεζόν εννιά φορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προσθέστε πως και μετά από κάθε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος δύο ποδοσφαιριστές περνούν έλεγχο ντόπινγκ. Από το λιμάνι δεν υπάρχει καμία αντίδραση για το θέμα, το οποίο είναι ένα επικοινωνιακό τρικ του ΠΑΟΚ.