Ανακοίνωση του ΠΑΣ για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ανακοίνωση του ΠΑΣ για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ δοκιμάζεται την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός στο ματς με το οποίο θα πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" και οι οποίες ξεκινούν από 5 ευρώ και φτάνουν ως τα 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τα εισιτήρια του ματς με τον Ολυμπιακό:

«Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 06, Μαϊου 2018, 19:00, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Δευτέρα έως και το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Δευτέρα έως και Παρακευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Κυριακή από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

Θύρες 3-4-6, 20€

Θύρες 9-10, 10€

Θύρα 5 GOLD, 30€

Θύρα 3 VIP, 25€

Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρονικά του εισιτηρίου, από το www.viva.gr .

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας