H Tότεναμ πέρασε, ο Ερυθρός Αστέρας αργεί, τώρα μόνο ο ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό

Ξεχνάνε την Τότεναμ στο λιμάνι και ασχολούνται πλέον μόνο με την αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Αρκετή δουλειά περιμένει τον Μαρτίνς.

H Tότεναμ πέρασε, ο Ερυθρός Αστέρας αργεί, τώρα μόνο ο ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό

Το ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο αφήνει στον Ολυμπιακό μία γλυκόπικρη γεύση. Η ομάδα του Πειραιά έκανε ένα συγκλονιστικό ημίχρονο κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο, αλλά η επιστροφή στην Αθήνα τη βρίσκει με άδεια χέρια. Βέβαια είναι ένα παιχνίδι από το οποίο προκύπτουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Ολυμπιακό.

Τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, τους περιμένει αρκετή δουλειά τις επόμενες ημέρες, διότι θέλουν να απομονώσουν τα θετικά και τα αρνητικά και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα την Κυριακή το βράδυ στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» από απόψε (27/11) κιόλας γυρίζουν τον διακόπτη και στρέφουν την προσοχή τους στη σπουδαία αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό είναι το παιχνίδι που περιμένει όλος ο οργανισμός και οι λόγοι είναι πολλοί.

Η Τότεναμ αποτελεί παρελθόν, ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να περιμένει και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι αυτός που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Ήδη οι κουβέντες που έγιναν στον Ολυμπιακό αφορούν στο ματς με τους Θεσσαλονικείς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ στις δηλώσεις τους στάθηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής. Θέλουν τη νίκη, το είπαν και αυτό που μένει τώρα είναι να το αποδείξουν και στο γήπεδο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Λονδίνο απαίτησε τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια και το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι κατάμεστο. Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός έχει ήδη γυρίσει τον διακόπτη και τον απασχολεί μόνο ο ΠΑΟΚ.

Είναι θετικό πως ο αγώνας με την Τότεναμ δεν προκάλεσε προβλήματα και δεν δημιούργησε θέματα. Μάλιστα έκλεισε και τις όποιες πληγές άνοιξε το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τώρα η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση είναι σε σαφώς καλύτερο επίπεδο.