Χαριστέας: «Με 50-50 διαιτησία θα κάναμε διπλό»- Α.Σ Άρης: «Κλοπή» (pic)

Έξαλλοι είναι στον Άρη με τον διαιτητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και θεωρούν πως υπό άλλες συνθήκες η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είχε κάνει το διπλό.

Χαριστέας: «Με 50-50 διαιτησία θα κάναμε διπλό»- Α.Σ Άρης: «Κλοπή» (pic)

«Βράζουν» στον Άρη με τη διαιτησία του Ευαγγέλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι διαμαρτυρίες του ήταν πολύ έντονες και τη στιγμή που καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ της Ένωσης, ενώ και μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσαν να το χωνέψουν οι Θεσσαλονικείς.

Ρόουζ σε Ευαγγέλου: «Πόσα σε πλήρωσαν;» (vid)

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άγγελος Χαριστέας με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη διαιτησία. Τόνισε επίσης πως αν η διαιτησία ήταν όπως έπρεπε η ομάδα του θα έφευγε με τη νίκη από το ΟΑΚΑ.

AEK - Άρης 1-1: Ψυ«Χ»άρα ο Άρης στο ΟΑΚΑ (highlights)

«Ηρθαμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γι' αυτό παίζει πάντα ο Αρης. Ολοι είδαν πως έχουμε δυνατή ομάδα, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αν δεν ήταν ο ρέφερι που έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι θα φεύγαμε με τους τρεις βαθμούς.

Φάνηκε πως η ελληνική διαιτησία έχει προβλήματα, αυτό συζήτησα και στην UEFA που ήμουν τις προηγούμενες ημέρες. Χάνουμε την ουσία του αθλήματος και αυτό φάνηκε. Χάνεται πολύτιμος χρόνος στο VAR, το οποίο δεν έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε. Εκνευρίζει τους παίκτες, τον κόσμο και κάθε εβδομάδα κάνουμε βήματα πίσω.

Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μας, αν ήταν 50-50 οι διαιτητές θα φεύγαμε με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και οι δηλώσεις μου ξεκαθαρίζω δεν έχουν να κάνουν καθόλου με την ομάδα της ΑΕΚ.

Όσοι είδαν σήμερα το παιχνίδι, είδαν τις φάσεις. Ας τις αναλύσουν και θα δουν πως σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής σταματάει το παιχνίδι σε κάθε φάση για τρία και τέσσερα λεπτά, τότε κάτι δεν πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο Α.Σ. Άρης στον επίσημο λογαριασμό του στα social media, κάνει λόγο για «Κλοπή»

Δείτε την ανάρτηση