Αναζητά ψυχολογία ο Μαρτίνς ενόψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ

Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης είχε νεύρα και ένα σωρό «γιατί;». Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μόλις μία μέρα για να προετοιμάσει τους παίκτες του για το Λονδίνο.

Αναζητά ψυχολογία ο Μαρτίνς ενόψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ

Στο χειρότερο χρονικό σημείο ήρθε η γκέλα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς με τον ουραγό Πανιώνιο και μάλιστα με έναν αντίπαλο που στη μοναδική καλή φάση που του παρουσιάστηκε, πέτυχε το γκολ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αλλιώς είχε φανταστεί τα πράγματα, αλλιώς τα είχε σχεδιάσει και για ακόμη μία φορά σε εκτός έδρας ματς, άλλα είδε στο χορτάρι. Από εκεί που για τους ποδοσφαιριστές το ταξίδι στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Τότεναμ στο νέο της γήπεδο – στολίδι, θα έμοιαζε με μία τεράστια πρόκληση, τώρα έχουν μπει σε μία διαδικασία να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βρουν ψυχολογία.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1: Τα έκανε μούσκεμα στη Νέα Σμύρνη (highlights)

Ο Μαρτίνς έχει ουσιαστικά μία μέρα για να προετοιμάσει τους παίκτες του για το ματς του Λονδίνου. Την αυριανή που θα βρίσκεται η αποστολή στην Αγγλία. Έχει φυσικά και ανήμερα του αγώνα τον απαιτούμενο χρόνο για να πει κάποια πράγματα στους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να τους «πληγώσει» τον ποδοσφαιρικό εγωισμό. Συνολικά δηλαδή θα έχει μιάμιση μέρα για να τους φτιάξει την ψυχολογία. Μια ψυχολογία που βρίσκεται στα… Τάρταρα.

Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε ένα εκτός έδρας αγώνα για το Champions League και αντί να πηγαίνει με ενθουσιασμό, πηγαίνει με… κομμένα φτερά. Κι αυτό, γιατί στη Ν. Σμύρνη οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν την απροσεξία τους και όπως είπε ο Μαρτίνς την «έλλειψη υπευθυνότητας».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ποιες αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα. Δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα και αυτό πιθανότατα θα το κάνει λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Εκείνο που προέχει για τον Μαρτίνς είναι να «ντοπάρει» λίγο τους παίκτες του. Όχι μόνο ενόψει Τότεναμ, αλλά κυρίως ενόψει ΠΑΟΚ… Εκεί όπου θα κριθούν πολλά!