Super League 1: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

Ξεχωρίζουν τα ματς σε ΟΑΚΑ και Τούμπα στη δεύτερη ημέρα της 11ης αγωνιστικής της Super League 1. Στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός.

Super League 1: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

Την Κυριακή (24/11) ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Super League 1 με πέντε παιχνίδια. Το σημαντικότερο της ημέρας δεν είναι άλλο από το ματς της ΑΕΚ και του Άρη στο ΟΑΚΑ (19:30). Η Ένωση έχει μείνει πολύ πίσω από την πρώτη θέση, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι «κίτρινοι» ψάχνουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να μπουν σε τροχιά playoffs.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει τους Νέναντ Κρίστιτσιτς, Τσίκο Ζεράλδες, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτορα Κλωναρίδη, ενώ ο Μίχαελ Ένινγκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, αλλά υπολογίζει τον Χούλιαν Κουέστα.

Λίγη ώρα νωρίτερα (18:00), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ και ψάχνει τη νίκη, αφού ο Ολυμπιακός με το στραβοπάτημά του στη Νέα Σμύρνη (1-1) του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση. Στην αποστολή του «δικεφάλου» συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ζοσέ Μαουρίσιο, όχι όμως και οι Στοχ, Λάμπρου.

Ο Παναθηναϊκός μετά την τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (19:30) με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς και ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Την αγωνιστική ημέρα ανοίγει (17:00) το ματς Ατρομήτου και ΟΦΗ. Οι Περιστεριώτες θα έχουν στον πάγκο τους τους Κορακάκη και Οφρυδόπουλο με στόχο την αγωνιστική επανάκαμψη. Οι εξαιρετικοί φέτος Κρητικοί θα ψάξουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Βόλο, με τους Αρκάδες να βρίσκονται στην 12η θέση με 10 πόντους και τους Βολιώτες στην 10η θέση με 12 βαθμούς, σε ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 24/11
Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-1
Ξάνθη - Λαμία 1-1

Κυριακή 24/11
17:00 Ατρόμητος - ΟΦΗ
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Βόλος
18:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ
19:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
19:30 ΑΕΚ - Άρης