Λοβέρα: «Αν πάρω περισσότερο χρόνο θα δείξω τις ικανότητες μου»

Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά και για το πότε θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

Λοβέρα: «Αν πάρω περισσότερο χρόνο θα δείξω τις ικανότητες μου»

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό είναι ο Μάξι Λοβέρα, στον οποίο ποντάρουν πολλά οι Πειραιώτες για το μέλλον. Ο Αργεντινός άσος μίλησε στη Nova για την μέχρι τώρα παραμονή του στους «ερυθρόλευκους» και για το πότε θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

Αναλυτικά ο Μάξι Λοβέρα μίλησε:

Για το που χρειάζεται βελτίωση στο παιχνίδι του: «Αυτό που χρειάζομαι για να προσαρμοστώ απόλυτα στο παιχνίδι της ομάδας και στο ευρωπαϊκό στυλ ποδοσφαίρου είναι τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, με τον χρόνο θα αποκτήσω τον ρυθμό που επιθυμώ και μονάχα τότε θα μπορέσω να αποδείξω τις ικανότητες μου».

Για το πρώτο του γκολ: «Το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία και ελπίζω να έρθει γρήγορα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό».

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Αριέλ Ιμπαγάσα προς το πρόσωπό του:

«Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια, ελπίζω να πάω καλά στην ομάδα του Ολυμπιακού να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσω τίτλους».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «'Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε

τη δουλειά μας, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς αυτό είναι που μετράει'».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας